Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Ну где уже тот «Милан»?»

2021-05-24 15:23 Известный журналист Николай Несенюк посвятил пост «Милану», занявшему второе место в чемпионате Италии. Николай Несенюк (фото: ... Николай Несенюк: «Ну где уже тот «Милан»?»

Известный журналист Николай Несенюк посвятил пост «Милану», занявшему второе место в чемпионате Италии.

Николай Несенюк (фото: facebook.com)

«Наприкінці минулого року авторитетні українські футбольні журналісти наввипередки відправляли тренера національної команди України до провідних суперклубів Європи. Коли вірити цим авторитетам (а чому їм не вірити?), президенти практично усіх цих клубів вже приготували для Андрія Шевченка багатомільйонні контракти. Але найкращими шанси заманити до себе цього видатного тренера сучасності були і залишаються у італійського «Мілану», за який Андрій колись дуже успішно грав і якому досі клянеться у вірності коли не щодня, то через день точно.

Від усієї душі підтримую вірність цього футболіста своїй рідній італійській команді і щиро бажаю Андрію Шевченку якнайшвидше очолити її в якості тренера. Славетний колись «Мілан» вже десять років не може стати чемпіоном Італії. Все у цього клубу є — і гроші, і стадіон, і мільйони уболівальників по всьому світу. Не вистачає лише тренера, який би підняв команду до вершин, яких досягав колись із нею у якості футболіста. Саме Андрій Шевченко із його нестандартним баченням футболу здатен повернути «Мілан» на вершину.

Хіба не довів він це своє вміння за п’ять років керівництва збірною України? Почитайте наших журналістів чи послухайте їх у всіляких ютубах. І ви дізнаєтесь, що немає в більше у світі тренера з такою глибиною тренерської думки, стратегічного мислення, футбольного інтелекту! Чи змогла би наша збірна потрапити до числа 24-х найсильніших команд Європи без такого видатного тренера та його не менш видатного тренерського штабу? Відповідь очевидна!

Всім зрозуміло, що за свої рівнем розуміння футболу Андрій Шевченко вже давно переріс збірну України. Настав час застосувати його унікальні тренерські здібності на більш високому рівні! А ми будемо за нього радіти та вболівати за «Мілан» як уболівали колись на початку століття. І нічого що його інтерв’ю доведеться перекладати не з російської, а з італійської. Навпаки — геніальні думки великого тренера засяють при цьому новими барвами!

Скоріше би це трапилось! Швидше б Андрія Шевченка запросили до «Мілану» чи ще куди за великі гроші. Занадто вже багато здоров’я та нервів забирає кожна нова гра збірної України під його мудрим керівництвом. Хочеться від цього щастя хоч трохи відпочити. Хочеться поділитися цим щастям з усім світом! Нехай інші насолоджуються оригінальністю його тренерської думки!» — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.05.2021, 15:23

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть