Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Возрождение Дениса Гармаша»

2021-08-09 16:50 Известный журналист Николай Несенюк — о «второй молодости» полузащитника киевского «Динамо» Дениса Гармаша. Денис Гармаш (в ... Николай Несенюк: «Возрождение Дениса Гармаша»

Известный журналист Николай Несенюк — о «второй молодости» полузащитника киевского «Динамо» Дениса Гармаша.

Денис Гармаш (в центре; фото: А.Лукацкий, fcdynamo.kiev.ua)

«Почну з того, що завжди вважав Дениса одним із найсильніших гравців України останніх десятиліть. Саме десятиліть — вперше він зіграв за «Динамо» ще 2007 року в ювілейній грі проти «Мілану»! Я був впевнений, що з нього виросте новий Віктор Колотов, якщо хтось ще пам'ятає такого.

Минали роки, але повністю розкрити свій футбольний талант Гармаш досі не зміг. Як на мене, цьому заважали не його численні травми, не зміна тренерів, кожен з яких бачив його на іншому місці чи не бачив взагалі, не непростий його характер. Усі ці роки Денису найбільш дошкуляла повна відсутність позитивного піару. Ну це коли ми по десять разів на день читаємо як той чи інший футболіст поснідав, пообідав, поспав, пос... і таке інше. Його фото і відео у гарних позах та гарних локаціях не розповсюджують соцмережами на відміну від того ж Олександра Алієва, на якого тепер навіть дивитись нелегко.

Не знаю чому це саме так вийшло, але Денису створили незаслужену репутацію найбільш непередбачуваного гравця «Динамо», від якого команда чи не найбільше страждає. І це йому — який кожної миті готовий боротися до кінця, який, коли згадати, приніс своїй команді більше перемог аніж всі інші більш «розкручені» колеги. Тому довелося все доводити на футбольному полі. А тут йому і досі немає рівних. Пригадую, як колись один із найкорисніших гравців «Динамо» останніх років, якому я зробив публічний комплімент, зашарівся і відповів: «Що я? Ось Гармаш!»

Коротше, я дуже радий, що цей видатний футболіст знову виходить на поле з перших хвилин і показує рівень, вищий за усіх партнерів, нехай ті не ображаються. Одне тривожить, кожного разу коли я цілком заслужено виносив Дениса Гармаша на першу шпальту, він незабаром травмувався. І тому я багато років нічого про нього не писав аби не наврочити.

Сподіваюсь, що цього разу все буде нормально і футбольний світ ще не раз буде приємно здивований грою цього неповторного футболіста, якому я відверто симпатизую! Я не хочу знати який він у побуті, чи любить собак та котів, і таке інше. Я хочу просто насолоджуватися його грою разом із усіма уболівальниками «Динамо».

Денису лише трохи за тридцять — сьогодні для футболіста це не вік і у нього все ще попереду! Дуже хочу в це вірити! Нехай йому щастить!» — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.08.2021, 16:50
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11214 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть