Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Блохин, Беланов, Михайличенко, Демьяненко и Протасов выступили против Суперлиги

2021-09-22 13:42 Легенды украинского футбола Олег Блохин, Игорь Беланов, Алексей Михайличенко, Анатолий Демьяненко и Олег Протасов выразили абсолютную ... Блохин, Беланов, Михайличенко, Демьяненко и Протасов выступили против Суперлиги

Легенды украинского футбола Олег Блохин, Игорь Беланов, Алексей Михайличенко, Анатолий Демьяненко и Олег Протасов выразили абсолютную солидарность с позицией президента УАФ Андрея Павелко и Украинской ассоциации футбола по безоговорочной поддержкt УЕФА в ситуации с так называемой «Суперлигой».

Соответствующее письмо было направлено в УЕФА на имя президента Александера Чеферина:

«Шановний президенте УЄФА!

Як підтвердження заяви, одноголосно схваленої Конгресом УЄФА 20 квітня 2021 року, в якій засуджується так звана «Європейська Суперліга» (ЄСЛ), як нам відомо, 55 асоціацій-членів УЄФА одноголосно підтримують керівництво європейського футболу у справі щодо ЄСЛ, яка розглядається в Європейському суді. Ми підписуємо дане звернення на підтримку резолюції, яку Українська асоціація футболу нещодавно прийняла на користь УЄФА.

Зі свого боку, ми також хочемо нагадати, що повноваження та компетенція УЄФА в межах піраміди європейської спортивної моделі давно визнані учасниками футболу в Європі, європейськими установами та національними урядами по всьому континенту.

Ми підтримуємо УЄФА, який займає цю позицію, щоби забезпечити цінності, проти яких виступає ЄСЛ: єдине застосування прийнятих правил гри, належний баланс національного та міжнародного спортивних календарів, безпека заходів та спортсменів, відкритість змагань, заслуги за спортивні досягнення гравців, фінансова солідарність, конкурентний баланс та чесність клубних змагань.

Ризик для індивідуальної національної та колективної європейської футбольної ідентичності є надто великим. Європа має велику спадщину та історію відкритих змагань, в яких нам пощастило брати участь, та глибокої солідарності. Ось чому ми підтримуємо УЄФА в боротьбі за збереження спортивної демократії та європейської моделі спорту».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.09.2021, 13:42

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть