Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Григорий Суркис поздравил Владимира Лашкула с юбилеем

2021-11-16 13:00 Григорій Суркіс привітав з 70-річчям колишнього віце-президента Федерації футболу України Володимира Лашкула. Владимир Лашкул Шановний Володимире ... Григорий Суркис поздравил Владимира Лашкула с юбилеем

Григорій Суркіс привітав з 70-річчям колишнього віце-президента Федерації футболу України Володимира Лашкула.

Владимир Лашкул

Шановний Володимире Григоровичу!

Прийміть найщиріші та найтепліші привітання з нагоди Вашого 70-річного ювілею та побажання щастя, здоров'я, благополуччя і миру!

За десятиліття нашої плідної співпраці та міцної дружби я переконався, що таких відданих своїй справі, сумлінних, завзятих та принципових людей, як Ви, неймовірно мало. Ви були, є і будете взірцем фаховості та працьовитості — як для нас, своїх друзів та соратників, так і для тих багатьох, хто може сміливо називати Вас учителем та наставником.

Ваше щире бажання служити інтересам футболу — на будь-якому рівні, від підтримки невеличких змагань у рідних краях до організації турнірів національного та міжнародного масштабу — незмінно вело Вас до нашої спільної мети, яка завжди полягала і досі полягає у розвиткові й процвітанні Гри по всій Україні.

Дорогий друже! Чудово знаючи про Ваш незламний дух та невичерпний оптимізм, я від усього серця зичу Вам не звертати з обраного шляху та здобувати на ньому нові перемоги та тріумфи. Нехай Вам та Вашій родині завжди посміхається Фортуна!

З повагою,
Григорій Суркіс

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.11.2021, 13:00
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть