Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«От матча «Днепр-1» — «Ворскла» дурно пахнет», — журналист

2021-11-29 14:01 Украинский журналист Сергей Тищенко — о матче 16 тура чемпионата Украины «Днепра-1» с «Ворсклой» (5:1). Фото: ... «От матча «Днепр-1» — «Ворскла» дурно пахнет», — журналист

Украинский журналист Сергей Тищенко — о матче 16 тура чемпионата Украины «Днепра-1» с «Ворсклой» (5:1).

Фото: scdnipro1.com.ua

«Від матчу «Дніпро-1» — «Ворскла» дурно пахне. Показав огляд гри знайомим в Україні, Хорватії, Польщі. Кожен із них не побачив там спортивної боротьби..

Перший гол на 9 секунді гри — Яворський забирає голову від мяча в який він повинен був грати. На початку другого тайму Кане просто зрізає Гуцуляка у своїй штрафній (Кане був одним з антигероїв першого м’яча). Кожен захисник знає, що підкати протипоказані у своїй штрафній.

Пенальті мав стати переломним моментом для Полтави. Різник виручив, але у наступній атаці захисник Чеснаков відмовляє від боротьби із Довбиком (просто падав відчувши руку).

Третій гол — воротар Різник починає обігрувати суперника у своєму штрафному. Вибий на кутовий і все, якщо тебе затисли у пресингу.

П’ятий гол — Гуцуляк не має ніякої опіки у штрафному майданчику та спокійно забиває без жодного опору...

Так це тільки результативні помилки, а скільки ще було, яких не залишилося м’яча — втрати в центрі поля, обрізки біля власного штрафного майданчика, відсутність опіки для суперника.

Що відбулося із «Ворсклою»? Хто підмінив команду? Великі запитання до Якубу по перших двох м’ячах та загалом всієї команди. Команда Максимова програє боротьбу та грає без бажання? Я нічого не перепитав?

Я бабич всі матчі «Дніпра-1» та майже всіх «Ворскли» у цьому чемпіонаті. Команда Ігора Йовічевича в жодному матчі не виглядала так переконливо, як вчора. Навіть з «Інгульцем», граючи у більшості, все було не так однозначно. А тут прямо кудесники... Швидкий гол міг деморалізувати «Ворсклу», але був час прийти в себе. Тим паче, що на перерву пішли за мінімального рахунку. Максимов міг у перерві привести команду в гру. Першим номером вони вміють грати. «Шахтар» перегравали та грали із позиції сили до вилучення...» — написа́л Сергей в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.11.2021, 14:01

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть