Николай Несенюк: «В защиту Евгения Селезнева»

Темы:
Евгений Селезнев, Сборная Украины, Минай, Чемпионат Украины

Известный журналист Николай Несенюк прокомментировал очередной скандал вокруг Евгения Селезнева.

Евгений Селезнев

«Скандал навколо футболіста Селезньова, роздутий цими днями, виглядає, як не мене, бридко. І не тому що Селезньов хороший. Швидше за все він звичайний хамовитий гівнюк. Але таким самим гівнюком він був завжди. І тоді, коли забивав вирішальні м’ячі за збірну України, «Дніпро», «Шахтар» та інші команди, і тепер, коли він відверто смішний і нікому не потрібний.

Я не запитую у принципових журналістів де вони були тоді, коли Селезньов був на піку слави, чому не підслуховували його розмов та не розпитували про нього прибиральниць та двірників. Тут все ясно — сучасні спортивні і не лише інтерв’юєри діляться на тих, хто бігає за «зірками» і розповідає які вони хороші, і на тих, хто підглядає за «зірками» колишніми та розповідає про них «усю правду».

Насправді гівнюки є у кожній футбольній команді. Процент гівнюків у футболі приблизно такий самий, як і у всіх інших сферах діяльності, як і у будь-якому колективі. Різниця лише в тому, що в одних колективах гівнюків ставлять на місце і вони мовчать, а в інших гівнюки є авторитетами.

На жаль, чимало моїх футбольних кумирів у звичайному житті є справжніми гівнюками, нехай і не таким хамовитими як Селезньов. Але ж вони славні не тим, їх люблять і вболівають за них тому, що вони краще за всіх грають у футбол. А що вони роблять після гри це зовсім інше. Я хочу пам’ятати Євгена Селезньова, який забив у Львові вирішальний гол словенцям, який вивів Україну на Євро-2016. Я вдячний йому за це. Ну а те, що в житті він гівнюк, то це вже його проблеми...» — написа́л Несенюк в Facebook.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
минай новости, евгений селезнев новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

16 комментариев
Лучший комментарий
  • S N(MIG35) - Эксперт
    10.12.2021 16:03
    Скорее всего, засранюк = говнюк+засранец.....
    • 3
Комментировать