Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «В защиту Евгения Селезнева»

2021-12-10 15:41 Известный журналист Николай Несенюк прокомментировал очередной скандал вокруг Евгения Селезнева. Евгений Селезнев «Скандал навколо футболіста Селезньова, ... Николай Несенюк: «В защиту Евгения Селезнева»

Известный журналист Николай Несенюк прокомментировал очередной скандал вокруг Евгения Селезнева.

Евгений Селезнев

«Скандал навколо футболіста Селезньова, роздутий цими днями, виглядає, як не мене, бридко. І не тому що Селезньов хороший. Швидше за все він звичайний хамовитий гівнюк. Але таким самим гівнюком він був завжди. І тоді, коли забивав вирішальні м’ячі за збірну України, «Дніпро», «Шахтар» та інші команди, і тепер, коли він відверто смішний і нікому не потрібний.

Я не запитую у принципових журналістів де вони були тоді, коли Селезньов був на піку слави, чому не підслуховували його розмов та не розпитували про нього прибиральниць та двірників. Тут все ясно — сучасні спортивні і не лише інтерв’юєри діляться на тих, хто бігає за «зірками» і розповідає які вони хороші, і на тих, хто підглядає за «зірками» колишніми та розповідає про них «усю правду».

Насправді гівнюки є у кожній футбольній команді. Процент гівнюків у футболі приблизно такий самий, як і у всіх інших сферах діяльності, як і у будь-якому колективі. Різниця лише в тому, що в одних колективах гівнюків ставлять на місце і вони мовчать, а в інших гівнюки є авторитетами.

На жаль, чимало моїх футбольних кумирів у звичайному житті є справжніми гівнюками, нехай і не таким хамовитими як Селезньов. Але ж вони славні не тим, їх люблять і вболівають за них тому, що вони краще за всіх грають у футбол. А що вони роблять після гри це зовсім інше. Я хочу пам’ятати Євгена Селезньова, який забив у Львові вирішальний гол словенцям, який вивів Україну на Євро-2016. Я вдячний йому за це. Ну а те, що в житті він гівнюк, то це вже його проблеми...» — написа́л Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2021, 15:41
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11214 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть