Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Прогноз реалиста: следующий клуб Лунина — «Металлист», — журналист

2022-01-02 20:11 Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко — о вариантах развития карьеры вратаря «Реала» Андрея ... «Прогноз реалиста: следующий клуб Лунина — «Металлист», — журналист

Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко — о вариантах развития карьеры вратаря «Реала» Андрея Лунина.

Игорь Бойко (фото: sportarena.com)

«Кар’єра Луніна в «Реалі» складається з усіх таких моментів, які виникли тепер.

Куртуа отримав позитивний результат тесту на ковід та мав пропустити декілька матчів, але його два наступних тести були негативними, а тому він спокійно готувався до гри з «Гетафе».

Ніби ось він шанс, але його знову немає.

Карло Анчелотті напередодні ще раз нагадав, що ситуація Луніна складна, тому що перед ним найкращий голкіпер світу. «Я це знаю, він це знає, всі це знають».

Єдине що допоможе українському голкіперові: травма Куртуа.

Але не через те він залишається в «Реалі» та, певне, не зробив ляльку вуду бельгійця та коле йому в різні місця. Лунін сам хоче бути в «Реалі», чудово розуміючи свій статус. По-перше, бо це «Реал» Мадрид.

Коли стався цей перехід, то все було через те, що це «Реал» Мадрид. Навіть якби тоді в команді вже був Куртуа, то навряд чи Лунін сильно задумувався над переходом. Немає такої сили, яка б допомогла відмовити Реалу.

Йому точно подобається бути частиною такого клубу.

Декілька днів тому Лунін продемонстрував світлину з вагітною дружиною, що відразу говорить про те, що взимку він нікуди не перейде. Тему закрито.

Сам Реал взагалі не зацікавлений у тому, аби продавати Луніна чи віддавати його в оренду. Їх цілком влаштовує такий резервіст.

Ініціатива щодо переходу може йти від самого футболіста. Він має сказати, що хоче грати та попросить його відпустити. Реал вміє працювати на ринку з такими футболістами: оренда, а потім продаж. Проте з воротарями це вирішується не посеред сезону, тому що шукати резервіста взимку немає жодного сенсу.

Ну і яка може бути оренда чи переїзд, коли дружина вагітна, а Луніним так подобається Мадрид та Іспанія. Це друга причина, чому все влаштовує.

Усі розмови щодо переходу Луніна до літа не мають жодного сенсу. Або навіть до літа 2023-го року, коли до закінчення контракту буде рік й вже «Реал» думатиме, що далі.

А поки у Луніна є Кубок Іспанії, де він гратиме досхочу. Минулого сезону це був лише один матч з «Алькояно». Тепер ось знову «Алькояно» в середу.

Що робити далі? Влітку форсувати оренду. І варто нагадати Луніну, що футбольні клуби є не тільки поруч з Мадридом.

Якщо хочете прогноз скептика-реаліста, то наступний клуб Луніна — «Металіст», — написа́л Бойко в Телеграме.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
«Лестер» вышел в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть