Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Журналист: «Легко подписывать «обалденных» игроков, когда у тебя есть деньги»

2022-01-24 11:57 Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко высказался о зимней трансферной активности украинских клубов. Александр ... Журналист: «Легко подписывать «обалденных» игроков, когда у тебя есть деньги»

Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко высказался о зимней трансферной активности украинских клубов.

Александр Ярославский (фото: metalist.ua)

«Ярославський: «У нас еще будет обалденный трансфер. Говорить о нем пока не буду, но открою пару секретов. Этому игроку 21 год, его скорость больше, чем у Тайсона, а удар сильнее, чем у Жажи».

Поворознюк:

«— Трансферну бомбу від «Інгульця» ще варто чекати?

— Звичайно!

— Хто це буде?

— Усі — іноземці. Самий топовий — з Нідерландів, потім бразилець. Скоро все побачите і почуєте».

Стефанський:

«Можу проанонсувати, що найближчим часом буде ще один трансфер. Він буде гучнішим, гравець топовий. Потрібно трохи дочекатися».

А ще «Чорноморець», «Рух», «Верес» — усі беруть легіонерів, хоча й без настільки пафосних слів, але все одно вбачаючи у них велике посилення складу. «Верес» взяв лівого захисника з Вірменії Маргаряна та естонського хавбека Крейду. Ну, як естонського — він може бути мовним обдусменом (тепер є така посада в клубі), зважаючи на те, що є етнічним українцем. «Рух» взяв резервіста з бразильської Байї, яка вилетіла з Серії А та сенегальського центрбека Діава з литовського «Жальгіріса». «Чорноморець» навіз легіонерів з усім кінців Європи, показавши майстер-клас того, як можна зібрати команду за два тижні, коли у тебе є певна сума грошей.

Звичайно, легко підписувати «обалденных» гравців, коли в тебе є гроші. Щоправда інколи виходить так, що гучне ім’я та велике підписання — це просто те, скільки грошей вони коштують. Наприклад, «Львів» пишається угандійцем Мійя, який спочатку був основним в «Коньяспорі», коли команда була внизу таблиці, але з розвитком перестав грати. У цьому сезоні він був поза межами першої команди. Але після Туреччини рівень вимог по зарплаті піднімається, що й робить цього гравця гучним. Поворознюк обіцяв динамівців, але потім, певне, почув їх зарплатні вимоги. Після чого пішли трансферні бомби: нідерландець з другого дивізіону чемпіонату Єгипта та бразилець з Білорусі.

У «Металіста» більше грошей, тому він може собі дозволити запросити 29-30 річних латиноамериканців. Попереду, звичайно, інші, їх буде багато, звичайно що. Основою будуть вони. Не українцям ж довіряти, ну.

Ось таке воно топове посилення клубів УПЛ. Бомбічне. А кумедність в тому, що багато цих футболістів дійсно стануть основними та будуть кращими за українських футболістів. Не тільки дешевшими за вихованців «Динамо» та «Шахтаря», які звикли до неринкових умов, хоча це також важливо, але й кращими», — написа́л Бойко в Телеграме.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть