Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Юношеский футбол — очень относительная вещь», — журналист

2022-02-10 13:00 Известный журналист и футбольный аналитик Евгений Гресь — о победе «Динамо U-19» над «Депортиво U-19» в ... «Юношеский футбол — очень относительная вещь», — журналист

Известный журналист и футбольный аналитик Евгений Гресь — о победе «Динамо U-19» над «Депортиво U-19» в Юношеской лиге УЕФА.

Евгений Гресь

«Трохи історії...

Юнацький футбол дуже відносна річ. Рівно шість років тому, 9 лютого 2016 року, молодь Динамо ганебно поступилася Мідлсбро — 0:5. Але! В заявці на той матч було відразу шість гравців, які вже дебютували в складі національної збірної України — Віктор Циганков та Микола Шапаренко, Олександр Тимчик та Богдан Михайличенко, Денис Попов та Володимир Шепелєв. Шість! Плюс Владислав Дубинчак, Роман Вантух, Сергій Чоботенко, Євген Смирний — ці футболісти вже не перший рік стабільно грають на рівні УПЛ.

Ще раніше, у квітні 2015 року, Шахтар дійшов до фіналу Юнацької Ліги УЕФА. Так, з тих футболістів, які приймали участь у вирішальному поєдинку проти Челсі, за першу збірну країни зіграли Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Олександр Зубков та Андрій Борячук. Лише четверо. В УПЛ стабільно виступають Олександр Піхальонок та Ігор Кирюханцев.

Відсоток набраних очок у Юнацькій Лізі УЕФА за історію: Динамо — 61%, Шахтар — 39%. Відсоток набраних очок у дорослій Лізі чемпіонів за історію: Динамо — 43%, Шахтар — 40%», — написа́л Гресь в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть