Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ігор Йовічевич: «Любов українців до Батьківщини об'єднала весь світ»

2022-03-17 19:05 Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевич звернувся до українців, які долають найважчий час в історії. Ігор Йовічевич ... Ігор Йовічевич: «Любов українців до Батьківщини об'єднала весь світ»

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевич звернувся до українців, які долають найважчий час в історії.

Ігор Йовічевич (фото: scdnipro1.com.ua)

— Дорогі мої українці! Звертаюся до вас, як до країни-героїні. Звертаюся до вас, як людина, яка прожила з вами більшу частину життя. Весь цей період я відчував себе одним із вас.

Я жив у різних частинах України — у Львові та у Дніпрі, на Сході та на Заході. Всюди люди прекрасні, ввічливі, чесні, дружні. Я закохався у вашу доброту. У мене в Україні друзі на все життя. Це мене робить щасливою людиною.

Пишаюся тим, як ви зараз у ці лихоліття, у жахливій війні, проявляєте хоробрість і патріотизм. Ваша любов до Батьківщини, натхнення — це об'єднало весь світ, тому що ви захищаєте вашу землю, дім, б'єтеся за вашу сім'ю та майбутнє. Я вірю у вас.

Упевнений, що скоро все закінчиться, і ми повернемося до мирної та вільної України. Тримайтеся, друзі! Слава Україні! — сказав Йовічевич в ефірі телеканалу «Футбол 1».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть