Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Юрий Гура: «Всі хлопці «Олександрії» перебувають на базі»

2022-03-27 17:39 Головний тренер «Олександрії» Юрій Гура розповів про те, де наразі перебувають гравці команди та як клуб ... Юрий Гура: «Всі хлопці «Олександрії» перебувають на базі»

Головний тренер «Олександрії» Юрій Гура розповів про те, де наразі перебувають гравці команди та як клуб допомагає ЗСУ та українцям підчас війни з Росією.

Юрий Гура

— Усі хлопці перебувають на базі. У нас залишився тренер з фізпідготовки й у вільний час, хлопці підтримують форму в тренажерному залі. Зрозуміло, що на футбольне поле ми можемо вийти. Нас залишилося 12 людей разом із молоддю та академією U-19. При можливості, яка є, вони тренуються. У такий час дуже складно готуватись або проводити роботу з м’ячем. Поки що так.

Всі працівники «Олександрії» та футбольний клуб займаються волонтерством, допомагають територіальній обороні, ЗСУ. Через Олександрію проходять багато біженців. Дуже великий потік був із Харкова та Харківської області, ми їх розміщували, вони відпочивали та продовжували шлях на західну Україну. Навіть зараз тут їздить багато машин з різних куточків України. Тут начебто тихо, але постійно лунають сирени й вранці, і вночі. Поки що спокійно, — розповів Гура в коментарі телеканалу Футбол.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.03.2022, 17:39

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть