«Різати без жалю, як худобу»: Худжамов закликав до кривавої помсти за геноцид українського народу

Темы:
Рустам Худжамов

Звірства рашистів не залишили байдужими жодну нормальну людину.

Рустам Худжамов

«Геноцид українців... Це саме те, що відбувається по всій країні, це те що творила біомаса, яка чомусь називає себе людьми...

Особисто я за те, щоб у нас в країні після війни була б створена організація на прикладі Моссаду. Щоб цих свиней різати по всіх куточках світу, включно з їх ви****ками та радіючими награбованому жінками. Різати без жалю, як худобу, на очах у їхніх дітей. Якщо така служба буде створена, то я хочу бути в ній», — написав Рустам Худжамов на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, після звільнення Київської області від окупантів було виявлено страшні звірства рашистів у Бучі, Ірпені та Ворзелі — гори трупів на дорогах, закатовані та розстріляні у потилицю цивільні зі зв’язаними руками, спалені тіла, братські могили тощо.

Футбол 24
Теги:
рустам худжамов новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Сhibis М(chibis) - Наставник
    04.04.2022 12:40
    Сильно. Людина з 2008 року в донбаських краях. І ось така реакція на воістину страшні речі. Безкомпромісна і радикальна. А перед тим як осудити за його слова - лібералам та пацифістам обовязково до перегляду відеоматеріал з Маріуполя, Чернігова, Бучі з Ірпінем. І командировку їм в нині окуповані південно-східні міста України.
    • 20
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии