Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Яким буде український футбол після перемоги?» — журналіст

2022-04-05 16:00 Відомий журналіст Сергій Тищенко розповів, яким буде український футбол після перемоги. Сергей Тищенко (фото: facebook.com) «1.Слово ... «Яким буде український футбол після перемоги?»  — журналіст

Відомий журналіст Сергій Тищенко розповів, яким буде український футбол після перемоги.

Сергей Тищенко (фото: facebook.com)

«1.Слово Академія не буду вже таким пустим, як було раніше. Економічна ситуація не дозволить запрошувати якісних легіонерів та явно зменшить зарплатний фонд. Потрібно виховувати та доводити до розуму власних гравців. Зараз ряд гравців «Маріуполя» мають шанс закріпитися у «Шахтарі», бо майже всі бразильці розбіглися чи не хочуть повертатися. Найменше упадуть команди, які вміють виховувати власних гравців. Однозначно у плюсі «Динамо», «Шахтар», «Рух», «Дніпро-1», «Ворскла».

2. Збірна України виростей. Свої шанси отримамуть більше українських гравців. Ряд гравців матимуть шанс перебратися до Європи. Все це на користь не тільки національній команді, але і молодіжній, юнацьким.

3. Агрокоманди матимуть надійний фінансовий тил. Війна в Україні провокує продовольчу кризу. Ціни на зерно, кукурудзу і т.д. виростуть. «Олександрія», «Інгулець» та «Колос» мають можливість покращити свої турнірні таблиці.

4. Ми не повернемося у 90-ті. Тоді була зруйновна державна система футболу та ще повністю не побудована приватна. Зараз ж потрібно рухатися в бік бізнес-модель розвитку клубу. Це стосується навіть «Динамо» та «Шахтаря». Всі ці золоті клітки, утримання гравців скасовуються. Потрібно вчитися продавати гравців на моделі Хорватії.

5. Прорив «Металіста». Єдина команда, яке не переривала тренувальний процес під час війни. Так скалилися обставини, що вони залишилися у Туреччині. Ряд молодих гравців проявили себе, підписали окремих досвідчених легіонерів. Маючи не великі фінансові можливості важливою стає постать Краснікова. Реально можуть кинути виклик «Динамо» та «Шахтарю».

6. Не варто чекати великих трансферів. Український футбол випав фактично випав на пів року. Зрозуміло, що передумов для того, щоб платити гроші за наших гравців не має. Не раніше завершення КС у Катарі за українців будуть готові платити великі гроші.

7. Потрібно думати над форматом чемпіонату. Не всі клуби переживуть війну. Зараз зрозуміло, що «Маріуполь» навряд чи має шанси на продовження виступів у наступному сезоні. Десь все схоже із «Десною». У першій та другій лізі своя історія. Не факт, що в УПЛ потрібно 16 команд для кількості.

8. Повернення Вернидуба. Навряд чи Юрій Миколайович залишиться в анклаві Придністров’я (може так його навіть арештують як посібника нацистів). Можливі варіанти із «Шахтарем» та навіть з «Поліссям».

9. Повернення Коноплянки, Ракицький, Ярмоленка. Люди заробили свої гроші, зараз будуть не зайві на батьківщині. Коноплянка — «Дніпро-1», Ярмола — «Динамо» та Рак — «Шахтар», — написа́в Сергій у Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть