Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гравці «Динамо» завітали до центру біженців у Варшаві (ФОТО)

2022-04-11 19:05 У вівторок, 12 квітня, київське «Динамо» проведе у Варшаві перший матч у рамках благодійного турне «Match ... Гравці «Динамо» завітали до центру біженців у Варшаві (ФОТО)

У вівторок, 12 квітня, київське «Динамо» проведе у Варшаві перший матч у рамках благодійного турне «Match for Peace!» проти місцевої «Легії» (початок — о 21:30 за київським часом).

Фото: fcdynamo.com

«Біло-сині» прилетіли до столиці Польщі за кілька днів до поєдинку, й сьогодні футболісти прийшли до центру біженців з усієї України. Прийшли, звичайно, не з порожніми руками, попередньо закупивши продукти та подарунки для дітей та жінок, які втекли від війни в Україні та отримали у сусідній країні тимчасовий притулок.

Емоції присутніх від візиту футбольних зірок (також центр біженців відвідали відомі українські співачки DOROFEEVA та Юлія Саніна) не передати словами. Хлопчаки та дівчатка навперебій просили своїх батьків сфотографувати їх із динамівцями, а також із забутими через невтішні новини з Батьківщини посмішками на обличчях приймали подарунки.

Футболісти нікому не відмовляли, фотографуючись та спілкуючись із кожним, і, у свою чергу, запросили всіх присутніх на завтрашній матч із «Легією», який пройде на Stadion Legii. Також гравці висловили надію, що незабаром зможуть порадувати своїх уболівальників грою на НСК «Олімпійський» уже в мирному Києві.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.04.2022, 19:05
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть