Команда «Зірки українського футболу» вступилась за Леоненко. Текст обращения

Команда ветеранов «Зірки українського футболу» вступилась за своего играющего тренера, бывшего нападающего киевского «Динамо» Виктора Леоненко, который, напомним, высказался о том, что он не видит вины российских спортсменов в том, что они молчат о войне (за эти слова Леоненко был уволен с телеканалов «Футбол», где он долго время работал экспертом).

Виктор Леоненко

«ОФІЦіЙНА ЗАЯВА НАШОЇ КОМАНДИ ПРО ВІКТОРА ЛЕОНЕНКА.

Віктор Євгенович Леоненко наш тренер та побратим, і ми маємо сказати спільноті свою думку, щодо його останніх висловлювань. Ми в жодному разі не хочемо якось відбилити Леона, і не будемо казати, що ви його невірно зрозуміли, але ми не засуджуємо Євгенійовича.

Віктор народився у росії. Але він любить Україну, він вже 30 років живе у Києві. Якби хотів — то поїхав би, коли завгодно, хоч у 2005, хоч у 2014, хоч 24 лютого 2022, але він залишився в Києві, бо вважає це місто своїм домом.

Леоненко міг спокійно грати за збірну Росії, але грав за Україну. А коли він забивав московському Спартаку, то разом з ним радів весь стадіон у Києві, всі 100 тисяч людей. Він міг бути кращим гравцем росії, але тричі ставав найкращим в Україні.

Леон справді засуджує росію за цю війну, і бажає перемоги Україні!

Він допомогає, по своєму, як може, організовує різні благодійні футбольні матчі між ветеранами та військовими, всі кошти з яких йдуть на допомогу нашим ЗСУ!

Але у нього завжди була ця особливість, що він може сказати, не подумавши, а потім пожалкувати. У цьому весь Леоненко.

Тому не засуджуйте його, він такий, який він є!», — говорится на странице команды «Зірки українського футболу» в социальной сети Facebook.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 473

21 комментарий
Лучший комментарий
  • Андрей Лазко(andrei39) - Эксперт
    18.04.2022 09:30
    Я би бажав бачити іменаа та підписи усіх "підтримувачів".
    І хотів би зрозуміти що саме вони підтримують
    - що "футболісти вне політики"
    - чи що можна ляпати язіиком що в голову взбреде у час коли зовсім поруч люди втратили самих близьких людей та побачили що то за наволоч зі сходу на нас пре?
    • 7
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии