Олег Печорний: «Маркевичу краще закрити рота і сидіти в теплому Львові. «Динамо» та УАФ самі розберуться»

Темы:
Мирон Маркевич, Динамо, Сборная Украины

Голова Асоціації футболістів України Олег Печорний в коментарі 1927.kiev.ua розкритикував екс-голову Комітету національних збірних команд УАФ Мирона Маркевича за його позицію, стосовно динамівських збірників:

Олег Печорный

— Я дуже прошу Маркевича закрити рота і не провокувати «Динамо» і УАФ — вони самі розберуться. Добре розмірковувати про такі теми, сидячи в теплому Львові.

Коли бомбардували Київ, Бучу, Гостомель — російські війська стояли за 15 кілометрів від столиці України, моя дружина виїжджала з Києва на Західну Україну під бомбардуваннями. Там з них взяли 1800 грн за одну ніч — жінка і двоє дітей. Тепер, вони безкоштовно живуть в Румунії і харчування теж безкоштовне. Такий ось патріотизм ми побачили.

Тому Мирону Богдановичу краще сидіти в теплому Львові і мовчати. В час, коли Україна воює з ворогом — всі об'єднуються, а він провокує «Динамо» та УАФ. Зараз зовсім не підходячий момент, м'яко кажучи, провокувати на конфлікт.

Теги:
динамо киев новости, мирон маркевич новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

36 комментариев
Лучший комментарий
  • Вячеслав Марченко(slaventiy_m) - Наставник
    18.04.2022 16:39
    Чого Мирон мовчав коли отримувавши величезну зарплатню від федерації спокійнесенько собі просижував штани, ані слова про провали сбірної за яку він тоді відповідав. Сиділо і мочало десь там. А зараз ти бач який патріот сраний виліз. Як там поживає пан Ярославський. Чого ж борець за правду і справедливість Маркевич до сих пір не висказався на цю тему? А, забули вже усі про збитого на смерть чоловіка кортежем. Ну да, гроші не пахнуть. Та й за майбутнє треба думати, хтож Металіст тренуватиме як не він. Не знаю який патріот цей Мирон, а яка людина всі давно усвідомили. Гидота...
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии