Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Рустам Худжамов: «Класно, що потопили «Москву». Наша армія може надавати по зубах дуже якісно»

2022-04-18 17:45 Колишній голкіпер «Маріуполя», «Металіста» та «Шахтаря» Рустам Худжамов висловився про силу та професіоналізм української армії. Рустам ... Рустам Худжамов: «Класно, що потопили «Москву». Наша армія може надавати по зубах дуже якісно»

Колишній голкіпер «Маріуполя», «Металіста» та «Шахтаря» Рустам Худжамов висловився про силу та професіоналізм української армії.

Рустам Худжамов

— Я ніколи не сумнівався в нашій армії та наших добровольцях, спілкуючись багато з хлопцями з «Азову». Так вийшло, що основа «Азову» від початку війни 2014-го року — це ультраси. У мене були непогані стосунки з ультрас «Маріуполя» і «Металіста», в принципі, з тими командами, де я грав. Я розумів, що нас захищає вже професійна армія, яка може надавати по зубах дуже якісно.

Класно, що потопили «Москву». Дуже символічно. Дуже класно, що це зробили українською зброєю, у що не можуть повірити за поребриком. Зовсім ніяк. Вони думають, що ми нічого не вміємо в Україні. Але якщо порівняти, то в нас креативних людей, які створюють українські продукти, в рази більше. Росія не виробляє нічого, окрім смерті та зброї. Вони нічого не вміють. Вони вміють красти та вбивати. Тому, з одного боку, це класно, але є розуміння, що кожного дня гинуть мирні люди та військові. В Маріуполі там катастрофа, з усіма містами навколо Києва.

Я за знаком зодіаку «терези». І в мене на терезах кожен день з одного боку є класні новини, а з іншого — ти розумієш, що це ціна життів українців. Мені здається, так у кожного, незалежно від знаку зодіаку. Стабільного настрою немає, — сказав Рустам.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.04.2022, 17:45
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть