Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Фінальною таблицею стане та, котра була на момент призупинення», — про варiанти закінчення чемпіонату України

2022-04-20 17:13 Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів Телеграм-каналу «вЗбірна», чи можливе догравання чемпіонату та яким чином будуть ... «Фінальною таблицею стане та, котра була на момент призупинення», — про варiанти закінчення чемпіонату України

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів Телеграм-каналу «вЗбірна», чи можливе догравання чемпіонату та яким чином будуть розподілені місця у турнірній таблиці.

Євген Дикий

Про фінансову допомогу клубам: «Ми намагаємося контактувати з нашими європейськими партнерами, аби знайти можливість фінансової допомоги українським клубам. Це буде фонд чи рахунок, куди будуть надходити кошти. На початку квітня ми провели конференцію з представниками FIFPRO. За попередньою інформацією, вони підтримали цю ініціативу».

Про догравання чемпіонату: «Якщо пам’ятаєте історію з коронавірусом, то ми стали однією з перших національних асоціацій, котрі продовжили догравання чемпіонату за спортивним принципом. Наразі, ми не полишаємо надії, що це нам вдасться. Незважаючи на те, що ситуація у центральних та західних регіонах трішки стабілізувалася, ризик все одно існує. Кожного дня лунають повітряні тривоги. А більшість стадіонів на Західній Україні стали притулком для біженців.

У будь-якому разі, це буде зібрання клубів, на котрому це питання розглядатиметься. Існує проблема і з логістикою. Житловий фонд на Західній Україні наразі дуже перенасичений. Знайти житло для команд — надзвичайно важко. Тому зараз ми чекаємо на рішення уряду щодо того, чи продовжать воєнний стан у нашій країні.

Про розподіл місць у турнірній таблиці: «У регламенті є пункт, котрим передбачено, що у разі виникнення надзвичайних ситуацій — фінальною таблицею стане та, котра була на момент призупинення. У будь-якому разі, остаточне рішення за клубами».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.04.2022, 17:13
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11218 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть