Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамівці відвідали центр для біженців у Клуж-Напоці (ФОТО)

2022-04-20 17:41 У середу, 20 квітня, у день поєдинку проти румунського «Клужа» в рамках благодійного турне «Match for ...  Динамівці відвідали центр для біженців у Клуж-Напоці (ФОТО)

У середу, 20 квітня, у день поєдинку проти румунського «Клужа» в рамках благодійного турне «Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»), київські динамівці з особистої ініціативи відвідали центр для українських біженців у Клуж-Напоці.

Фото: fcdynamo.com

На зустрічі з футболістами та головним тренером «Динамо» Мірчею Луческу, до якої приєдналися також гравці «Клужа» разом із наставником Даном Петреску, були присутні понад 120 наших співвітчизників, серед яких — понад півсотні дітей. Маленькі вболівальники влаштували динамівцям теплий прийом — заспівали українську народну пісню «Ой у лузі червона калина», дарували власні малюнки та м'які іграшки, чим зворушили гравців буквально до сліз.

Динамівці, звичайно, в боргу не залишилися. Зокрема, керівництву школи, яка прийняла та навчає українських діток, були подаровані клубні футболки з автографами, а всім присутнім вручили квитки на сьогоднішній матч, які були заздалегідь викуплені для наших співвітчизників. Особливою популярністю у тих, хто прийшов на зустріч, користувався Мірча Луческу, який із щирою усмішкою на обличчі роздавав автографи та фотографувався з уболівальниками.

Нагадаємо, що матч «Клуж» — «Динамо» пройде на стадіоні «Константін Радулеску» у Клуж-Напоці, початок — о 21:30 за київським часом.

Бiльше фото >>>

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.04.2022, 17:41

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть