Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Стали відомі плани збірної України на травень

2022-04-22 15:47 До початку тренувального збору національної команди України у Словенії залишається півтора тижня. Александр Петраков (в центре; ... Стали відомі плани збірної України на травень

До початку тренувального збору національної команди України у Словенії залишається півтора тижня.

Александр Петраков (в центре; фото: gettyimages.com)

Нині триває фіналізація підготовки до тимчасового виїзду синьо-жовтих за межі держави. Тож президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко провів у столичному Будинку футболу робочу зустріч із головним тренером національної команди України Олександром Петраковим. 

Андрій Павелко, який перебуває на постійному зв’язку з президентом УЄФА Александером Чеферіном, повідомив, що персонал тренувального центру національної асоціації Словенії вже чекає приїзду українських гостей: УЄФА та словенські колеги щиро бажають допомогти синьо-жовтим у цей складний час, коли вони через війну не мають можливості готуватися до вирішальних матчів удома.

Делегація збірної України на чолі з Олександром Петраковим планує прибути до тренувального табору у Брдо ввечері 1 травня. Наступного дня приїдуть гравці донецького «Шахтаря», які напередодні візьмуть участь у благодійному поєдинку свого клубу з хорватським «Гайдуком». На прохання коуча «Динамо» Мірчі Луческу наставник синьо-жовтих дозволив київським збірникам узяти участь у їхньому благодійному матчі зі швейцарським «Базелем» 4 травня, тож кияни приєднаються до національної команди наступного дня.

Першу контрольну гру збірної України заплановано на 6 травня. Остаточне погодження з УЄФА числа, дати та опонента в першому та всіх наступних контрольних матчах відбудеться найближчим часом, про що одразу ж буде повідомлено.

Також учасники наради обговорили спеціальний дизайн ігрової форми, в якій збірна України виступатиме в товариських матчах: планується, що футболки збірників символізуватимуть стійкість та єднання нашої нації в боротьбі з ворогом, водночас наголошуючи на тому, як ми пишаємося бути українцями.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2022, 15:47

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть