Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Андрій Ярмоленко розповів про свої відносини із вболівальниками «Вест Гема»

2022-04-22 16:43 Футболіст лондонського «Вест Гема» та збірної України Андрій Ярмоленко розповів про свої відносини з вболівальниками клубу. ... Андрій Ярмоленко розповів про свої відносини із вболівальниками «Вест Гема»

Футболіст лондонського «Вест Гема» та збірної України Андрій Ярмоленко розповів про свої відносини з вболівальниками клубу.

Андрей Ярмоленко (фото: gettyimages.com)

— Я вже 4-й рік тут і тієї підтримки, яка в мене зараз, я не відчував. Не відчував любові, поваги через те, що маю великий контракт, я мало граю, отримую багато травм. Я чудово розумію вболівальників, ніколи не тримав на них зла, але наші взаємини не були ідеальними. Хочеш чи не хочеш, натикаєшся на статтю, що скоріше б я пішов.

Після того як це сталося (мова про напад РФ на Україну — ред.), я отримав тисячі повідомлень в інстаграмі від уболівальників «Вест Гема»: «будь ласка, не йди», «ми любимо тебе», «залишайся», «ми підтримуємо тебе, твій народ». Пишуть, щоб звертався щодо всього, що потрібно — пропонують квартири, їжу. Уболівальники самі надсилають мені звіти, яку гуманітарну допомогу зібрали, і це все надсилають. Я їм вдячний, ніколи цього не забуду, — розповів Андрій в інтерв’ю YouTube-каналу «КраСава».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2022, 16:43

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть