В офіційному повідомленні про рішення Загальних зборів УПЛ немає слова «чемпіон»

Темы:
Динамо, Шахтер, Чемпионат Украины

Офіційний сайт Української Прем’єр-ліґи оприлюднив сьогоднішні рішення Загальних зборів клубів-учасників.

«У вівторок 26 квітня відбулися Загальні збори учасників УПЛ. Захід, який стартував о 12:00, пройшов у форматі відеоконференції.

Під час засідання було розглянуте питання про VBET Лігу сезону 2021/2022 років та чемпіонат юнацьких команд УПЛ сезону 2021/2022 років.

Також була розглянута поточна ситуація в УПЛ.

Клуби Української Прем’єр-ліги підтримали пропозицію завершити VBET Лігу сезону 2021/2022 років за наслідком продовження воєнного стану в Україні. Турнірна таблиця VBET Ліги сезону 2021/2022 років зафіксована станом на 24 лютого 2022 року. Відповідне рішення буде передано на затвердження Виконавчим комітетом Української асоціації футболу.

Рішення про чемпіонат юнацьких команд УПЛ сезону 2021/2022 років буде ухвалено пізніше.

Також під час Загальних зборів учасників УПЛ створено робочу групу, яка опрацьовуватиме питання про поточну діяльність Української Прем’єр-ліги та старт наступного сезону. Клуби УПЛ підтримали ініціативу президента УАФ Андрія Павелка провести очну зустріч, на якій розглянути питання, що їх опрацює робоча група», — повідомляє джерело.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
шахтер новости, динамо киев новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Сергей Красавчик(crasavchic) - Эксперт
    27.04.2022 09:33
    Насколько я вижу ваши татаро-монгольские набеги на сайт - именно у вас постоянно "пена из рта".... Более того, рискну предположить, что вы в момент выброса этих ваших "рвотных масс" испытываете неконтролируемое семяизвержение...))... Почему вы обобщаете? Нет, не так, почему вы не озвучиваете другие точки зрения болельщиков Динамо? Например мою (давно её высказал):
    "Говорю честно: я такого чемпионства для Динамо не хотел бы.... И даже если бы Динамо, при этом, было бы зафиксировано "чемпионом" - я бы хотел, чтобы оно отказалось от этого титула. Это даже не остановка чемпионата из-за наводнения или "короны"... Это беспредельная хрень утопающая в крови.... Я бы (а такие полномочия не исключены у УПЛ - я просмотрел Регламент) утвердил путёвки в Еврокубки согласно занимаемых мест (как есть на сейчас), но не определял тройку призёров. ИМХО. Никому не навязываю."
    А если по сути (итог УПЛ-вских решений)..., то: большенство динамовских болельщиков успокоились, но..... сорри (!!!!!!!!!!), но лично я нигде не видел знака НЕ равно между "утвердить существующую таблицу" и "шахтёр - чемпион"....)))
    • 5
Комментировать