Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Євген Дикий: «Шахтар» стартує у Лізі чемпіонів з плей-оф, а «Динамо» з другого кваліфікаційного раунду»

2022-04-27 17:13 Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів про прийняті рішення на Загальних зборах клубів ліґи. Євген Дикий ... Євген Дикий: «Шахтар» стартує у Лізі чемпіонів з плей-оф, а «Динамо» з другого кваліфікаційного раунду»

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів про прийняті рішення на Загальних зборах клубів ліґи.

Євген Дикий

— Клуби підтримали рішення про те, щоб вважати Vbet Лігу сезону 2021/2022 такою, що не може бути дограною, через військову агресію Росії. Підбивати підсумки турнірної таблиці станом на 24 лютого. Призерів розподілити так, як вони розміщені у турнірній таблиці, передати її до УЄФА й нагородження призерів чемпіонату — не проводити, оскільки він не був дограний за спортивним принципом. Клуби одноголосно прийняли це рішення. Ми його оформимо належним чином та передамо виконавчому комітету УАФ для затвердження.

За проведення Кубка України відповідає УАФ. Наразі клуби «Шахтар» та «Динамо» представляють Україну в Лізі чемпіонів. «Шахтар» стартує з плей-оф, а «Динамо» з другого кваліфікаційного раунду. «Дніпро-1» стартує з плей-оф Ліги Європи, а футбольні клуби «Ворскла» та «Зоря» будуть представляти Україну в Лізі Конференцій. Вони будуть стартувати з третього та другого кваліфікаційного раунду змагань.

Є ідея, можливо трохи забігаю на перед, щоб ніхто не вилітав, враховуючи те, що сезон не був завершений. Важливо зберегти інтереси всіх клубів, у тому числі ПФЛ, які боролися за право підвищитися в класі. Тому, щоб усі були задоволені, це буде враховано, і ми винесемо рішення, яке влаштовуватиме всі сторони, — сказав Дикий.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.04.2022, 17:13

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть