Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роман Яремчук розповів, як війна зв'язала його із Черніговом (ВИДЕО)

2022-04-29 19:07 Украинский нападающий португальской «Бенфики» Роман Яремчук на домашнем стадионе своего клуба — «Эштадиу да Луш» — ... Роман Яремчук розповів, як війна зв'язала його із Черніговом (ВИДЕО)

Украинский нападающий португальской «Бенфики» Роман Яремчук на домашнем стадионе своего клуба — «Эштадиу да Луш» — встретился с беженцами из Украины.

Роман Яремчук

— У моєї дружини батьки були досить довгий час у Чернігові, якщо я не помиляюся, 43 дні вони сиділи. Ми через волонтерів допомагали, щоб їм просто привезли буханець хліба, пляшку води. Ситуація була критичною, що я навіть не знав, що робити. Звернувся до Андрія Ярмоленка, знаючи, що він із Чернігова і кажу: «Допоможи чим зможеш, я віддячу». Звичайно, Андрій відгукнувся на моє прохання і через два дні їх вивезли. Ситуація була доволі складною.

З легіонерами, які грають за кордоном, ми допомогли зібрати досить велику суму на ЗСУ. А потім, коли почалися бої у Чернігові, я з хлопцями зі Львова допомагав, щоб доставити бронежилети на Чернігів. На даний час я намагаюся більше допомагати людям, які перебувають у Португалії, — зізнався Яремчук.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.04.2022, 19:07

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть