Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сергей Кривцов: «Шанси на вихід до основної стадії ЧС-2022? Дуже великі»

2022-04-29 20:31 Гравець збірної України та донецького «Шахтаря» Сергій Кривцов розповів, чи приєднається до національної команди, у якій ... Сергей Кривцов: «Шанси на вихід до основної стадії ЧС-2022? Дуже великі»

Гравець збірної України та донецького «Шахтаря» Сергій Кривцов розповів, чи приєднається до національної команди, у якій фізичній формі підходять до зборів її базові клуби, а також про шанси на вихід в основну стадію чемпіонату світу.

Сергей Кривцов

— У збірну від початку, напевно, не приїду. Ми це вже обговорили із Олександром Васильовичем. Якщо я відновлюся і потрібний команді, я з радістю приєднаюся.

Шанси на вихід до основної стадії ЧС-2022? Дуже великі, як це було до війни. «Динамо» велику кількість днів проводить на зборах, «Шахтар» провів хороші збори. Я думаю, що ці два клуби є базовими для нашої збірної і, як я бачу, всі хлопці в хорошій формі.

Насамперед ми не повинні впасти обличчям у бруд. Як і наші воїни борються, ми повинні бути на одному з ними рівні, і принести в такий непростий час радість нашим уболівальникам, громадянам країни, — сказав Кривцов.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.04.2022, 20:31

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть