Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ХФС прийняв делегацію київського «Динамо»

2022-04-29 20:59 Президент Хорватського футбольного союзу Мар'ян Кустич зі своїми колегами прийняв високу делегацію київського «Динамо», яке сьогодні ... ХФС прийняв делегацію київського «Динамо»

Президент Хорватського футбольного союзу Мар'ян Кустич зі своїми колегами прийняв високу делегацію київського «Динамо», яке сьогодні ввечері зіграє благодійний матч із загребським «Динамо» на «Максимирі».

Фото: fcdynamo.com

Разом із президентом Кустичем делегацію «Динамо» зустріли перший віце-президент Анте Вучемілович-Шимунович, виконавчий директор Томіслав Светина, технічний директор Стіпе Плетікоса, координатор змагань Невен Шпрайцер та головний тренер національної збірної Златко Даліч.

«Ми раді, що ви тут сьогодні, але, звичайно, ми не раді тій причині, яка привела вас сюди. Ми були в контакті з першого дня через Огнєна Вукоєвича, і ви знаєте, що маєте повну підтримку нашого Союзу. Ми чудово знаємо, що таке війна і не забуваємо, що Україна підтримувала Хорватію, коли нам було так важко, як і вам зараз. Саме тому ми дуже добре знаємо ціну миру і від щирого серця бажаємо його українському народу та державі», — сказав голова ХФС Маріан Кустич.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс подякував керівництву ХФС за гостинність та підтримку:

«Дякую за вашу підтримку та допомогу, а також за розуміння складної ситуації. Ми віримо у перемогу України, як колись перемогла Хорватія. Ми повинні спробувати передати заклик до миру через футбол і зробити свій внесок у боротьбу українського народу за свободу та мир».

Після цих слів виступив колишній президент Української футбольної асоціації та віце-президент УЄФА Григорій Суркіс:

«Ніхто не міг собі цього уявити у 21 столітті. Ми сподіваємось на мир і припинення війни, хоча сьогодні це важко уявити після всіх звірств, свідками яких ми стали. Вітаємо Хорватію із виходом на чемпіонат світу. Ми сподіваємось на підтримку Хорватії на цьому шляху».

«Все, чого я хочу для Хорватії, бажаю й Україні», — відповів президент ХФС, додавши з усмішкою: «Однак якщо ми зустрінемося у фіналі чемпіонату світу, я все одно хочу щоб перемогла Хорватія».

Ігор Суркіс окремо подякував Огнєну Вукоєвичу, тренеру збірної Хорватії U20 та асистенту головного тренера «Динамо» за те, що він сприяв цьому візиту до Хорватії:

«Огнєн був дуже хорошим футболістом, але людина він ще краща. Зараз він помічник головного тренера в нашій основній команді і зробив великий внесок в організацію нашого візиту до Хорватії».

Посол України в Республіці Хорватія, Василь Кирилич також подякував Хорватії за підтримку України:

«Спорт більш успішний у єднанні, ніж політика. Хорватія сильна у футболі, але щоб продемонструвати це світові, їй спочатку довелося бути сильною у боротьбі за свою незалежність. Ось чому Україна завжди з великою повагою ставилася до Хорватії. Хоча у плані географії Хорватія є невеликою країною, вона надала Україні велику допомогу, і ми дуже вдячні за це».

Поряд з Ігорем та Григорієм Суркісами, Огнєном Вукоєвичем та послом Василем Кириличем до складу делегації увійшли генеральний директор «Динамо» Резо Чоконелідзе та менеджер клубу Анатолій Волк.

На завершення зустрічі керівництво Союзу обмінялося подарунками з керівництвом «Динамо», після чого дві делегації пройшлися територією ХФС.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.04.2022, 20:59

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть