Степан Юрчишин: «Почему Львовский горсовет решает проблемы «Шахтера»?»

Загруженное изображение
Спортивній директор «Карпат» Степан Юрчишин в интервью клубному сайту коснулся вопроса выделения во Львове земли под Академию футбола ФК «Шахтер».

— Городской совет решает вопросы (а то уже и решил) по выделению земли для Академии футбола ФК «Шахтер» (Донецк). Вы можете себе представить, чтобы, например, «Ювентус» открывал детскую футбольную академию в Милане?..

У нас же есть свои традиции, свои прекрасные тренеры, которые, работая в прямом смысле слова на опилках, воспитали сотни известных футболистов. В том же «Шахтере» сейчас играет значительно больше воспитанников львовского футбола, чем донецкого. Хотя в них условия несравнимы с нашими.

И здесь возникает вполне логичный и очень интересный вопрос к городскому совету: почему он не хочет посодействовать в вопросе выделения земли для Академии футбола «Карпаты», зато одновременно ищет варианты решить аналогичные проблемы донецкого «Шахтера»? Думаю, ответ на этот вопрос лежит на поверхности.

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

48 комментариев
Лучший комментарий
  • Сергій Авдєєнко(ASSA-D56) - Эксперт
    10.09.2010 11:13
    Молодець Степан.
    І тому, що вголос таке питання поставив, і тому, що реально зачепив татаро-кацапчегів.
    Відкриття РінАхом такої школи у Львові - не футбольний і не бізнесовий - політичний проект. Так само, як і купівля з потрохами мера Садового. Ні про яких львівських пацанів РінАх, ШД і хто там ще? і не збираються думати. Їм потрібен виключно західний електорат. Занадто серйозний та привабливий регіон - Західний - тому і хочеться прибрати його до своїх загребущих рук.

    Тепер по пунктах.
    ""More 09.09.2010 23:32 #
    А Карпаты вообще хотят академию открыть?""
    Так хочуть. Олегу Лужному двічи (як мінімум) відмовляли. Можливо це не була б така школа, як у Барси, Аякса, тощо. Вона була б трішечки менша, однак була б своя. Але ж відмовили.

    ""andryush 10.09.2010 01:08 #
    Как-то мягко опущен вопрос, а выделили ли деньги "Карпаты" на академию. "Шахтер" выделил и получил землю. ""
    РінАх "виділив" на Львів крадені гроші під політичний проект, під перспектиіний регіон (Донецький регіон повільно перетворюється в деструктивний, зубожілий регіон). Однак про це - трохи нижче.

    ""mikhaylovich 10.09.2010 06:43 #
    Донецк - это школа... ""
    Щось Ви з Донецької школи не зазначили ні одного прізвища???
    ""Если Донецк в масштабах Украины и "Турин", то Львов - далеко не "Милан"! ""
    Львів - більше Мілан, аніж Донецьк - Турин. І якщо Лівів (та практично вся Західна Україна) вже досить солідний історичний період живуть завдяки своїй працездатності, розуму, кмітливості, професійності, то Донецьк (Донбас) жив і живе за рахунок природніх багатств (які дісталися "на шару" - просто лежали в землі) та за рахунок примусово назбираного з теренів колишньго СРСР народу.
    "пора уже "вылизты зи схрону".
    Ще один приклад Вашої "сірості" - Ви навіть не уявляєте собі, що таке схрони, Ви не уявляєте собі, хто такі Львівяни. Просто користуєтесь "мацьковским" ідеологізованим штампом.

    ""IzMax 10.09.2010 02:01 # ""
    Хочете спілкуватись з нормальними людьми - або терміново до школи вчитися, або терміново лікуватися.

    ""Polugoevskiy 10.09.2010 08:52 #
    А вам во Львове-главное,чтобы шаровары красные,мова и т.п... ""
    І Вас, шановний, хочу трішечки відвернути від "мацьковских" штампів.
    Червоні шаровари у Львові не носять. Червоні шаровари носять у Запоріжжі, Києві, Полтаві (тобто Центральна та Південна Україна).

    ""Colonel 10.09.2010 09:15 #
    У Степана большие проблеммы с головой и ориентацией. Такие гамнюки и называються рагули. Все, что создавали чужие или просто другие руки не в счет. Промышленность прос...ли, за границу жопы итальянские вытирать поперли всей галичиной. И только соревнуетесь с соседями на сколько этажей ваш дом выше, а живете в подвале. К ЭВРО вам Колесников едет стадион строить. А на хрена вам стадион. "Украина" чем хуже Харьковского и Днепропетровского для перестройки и улучшения. А потому что нахапать можно!!! Иди степа РЕНАТУ в ноги покланяйся, что из своего кармана дает пацанам Львовским показать себя. Ну и подумай, если мозги есть, сколько в команде играет человек и сколько в Академии. Не для Шахтера они все, а для украинского футбола. А Шахтеру нужно всего ничего - ТАЛАНТЫ, которые с такими как ты деятелями так и будут в Бирках коровам хвосты крутить.""
    Нічого особистого. Виключно у відповідь на Ваше хамство по відношенню до Степана Юрчишина.
    Вважаю, що все "ПРОСРАЛИ" як раз Ви особисто і такі самі "ПОЛКОВНИКИ", як Ви. Які за свого життя звикли тільки траву фарбувати, листя на деревах підвязувати та бірки підмальовувати.
    Богя Колєсніков тільки тому у Львові і виникнув, що там є можливість нахапати - у своєму "благодатному краї" вже все розхапано, тому і чухнули до Львова.
    Щоб Ви розуміли, "ПОЛКОВНИКУ", що РінАх зі своєї кишені ні фуя не дає. На протязі 10-15 років він (і не тільки він) однією рукою пхали крадені у нас з Вами, у шахтарів гроші, а другою рукою вказували на Київ - їдьте любі шахтарі гупати перед ВР своїми шахтарськими шоломами. Ось сьогодні він і роздає ці гроші "зі своєї кишені".
    А Львівських пацанів він сьогодні і без своєї школи собі забирає. А школа це так - задля політичних дівідендів.



    • 7
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии