Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Жирона» в ближайшие дни завершит подписание Цыганкова

2023-01-15 12:11 Полузащитник киевского «Динамо» Виктор Цыганков продолжит карьеру в испанской «Жироне». Виктор Цыганков. Фото: fcdynamo.com Журналист Marca ... «Жирона» в ближайшие дни завершит подписание Цыганкова

Полузащитник киевского «Динамо» Виктор Цыганков продолжит карьеру в испанской «Жироне».

Виктор Цыганков. Фото: fcdynamo.com

Журналист Marca Давид Санчес сообщил, что «Жирона» в ближайшие дни завершит подписание вингера «Динамо» Виктора Цыганкова.

Футболист присоединится летом в статусе свободного агента. Соглашение будет подписано на 4 сезона.

Добавим, что в текущем чемпионате Испании «Жирона» является середняком первенства. После 16-ти матчей команда занимает 12-е место в турнирной таблице, набрав 18 очков (4 победы, 6 ничьих, 6 поражений).

Лучший комментарий

Alehandr-Santino
Александр Давыдов - Наставник
15.01.2023 12:43
А давайте чесно.ЧОМУ ТІЛЬКИ ЖИРОНА???. Згадайте матч відповіді Ліги Чемпіонів в грудні 2021 року в Лісабоні -Бенфіка Динамо, коли Віталік Буяльський зробив шикарний прохід вийшов один на один з воротарем і міг сам ЗАБИВАТИ ,але віддав не зажав пас на Циганкова щоб той забив. І що сталось???. В Пусті Ворота не попав. Роком раніше матч відповіді в Турині без глядачів Ювентус-Динамо-Вітю виводять один на один і з вигідної позиції не забиває. Що показав Циганков на ЕВРО 2021???. На Чемпіонат Світу наша Збірна не потрапила. В Лігу Чемпіонів 2022 року Динамо не попало.В Лізі Европи провалились. Ось тому і Жирона. Не ТОП Клуби Европи. Можна казати Суркіс винен-але треба із себе Починати -подивитись в дзеркало. Такі голи як в Лісабоні треба забивати. Що ми маємо яскравого на міжнародному рівні у Віті?. Це супергол у ворота Лаціо п"ятою в Лізі Европи, Гол в ворота Барселони в 2020 -му на добивані на виїздіі ,гол у ворота збірної Іспанії в Київі. От і все. Цього замало щоб тебе підписував топ-клуб. До речі-епізод в Лісабоні в 2021-м мені нагадав подібний епізод в 2000-м в Манчестері коли на крайній хвилині матчу при рахунку 0-1 видали пас-цукерочку на Георгія Деметрадзе і той у порожні ворота не попав з такої убивчої позиції. Цього не пробачив Лобановський і той скоро поїхав до Реал-Сан -Себастьяну на Мадридського ,хоча всі сподівались що він хай не Шевченко але нова зірка динамо яка згодом також буде грати в Европейському гранді. А чим все закінчилось?. А я відповім Донецький Металург. Ось Так . Тож мені вболівальнику Динамо прикро, що Вітя готовий проміняти нашу команду на посередню Жирону. Ніхто не проти твого переходу але подивись тільки Жирона тебе і хоче.

Читать все комментарии (16)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть