Мирча Луческу: «Возможно, «Динамо» простимулирует «Александрию»

Чемпионат Украины (старый, не привязывать) Шахтер Донецк Александрия Александрия 10 мая 2012 в 19:00 4

Мирча Луческу
Главный тренера донецкого «Шахтера» Мирча Луческу накануне сегодняшнего матча 30-го тура чемпионата Украины с «Александрией» высказал соображение о том, что соперник, не исключено, будет мотивирован со стороны киевского «Динамо».

«Возможно, что футболисты „Александрии“ будут мотивированы со стороны „Динамо“. Обычно в подобных случаях так и происходит», — цитирует Луческу «Террикон» со ссылкой на Dolce Sport.

Напомним, в случае потери «Шахтером» очков в матче с «Александрией», «Динамо» сможет снова рассчитывать на чемпионство: при ниьчей «горняков» с александрийцами, победа киевлян над «Таврией» приведет к «золотому матчу».

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

97 комментариев
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    10.05.2012 08:01
    Після 2002-го року, коли були масові взаємні стимуляції суперників, і коли на рівні УЄФА були прийняті рішення про їх заборону - Динамо такого вже не практикує. Принаймі, десь так, в ту пору так заявив ІМС. І подальші факти, події - не дають мені підстав в цьому сумніватись.

    Більше того, на рубежі 2007/08-го, після виграшу тендеру на Євро-2012, було збіговисько босів клубів нашої "вишки", на якому добазарились про фейєр-плей в таких і подібних питаннях. В числі інших: не купувати суддів, не грати договірняків, НЕ СТИМУЛЮВАТИ СУПЕРНИКІВ ОДИН ОДНОГО. Знов таки, подальші факти і події мене переконують в тому, що Коломойський та Суркіси дотримуються цих домовленостей.

    Першим порушив вищеназвані домовленності Ярославський: продовжував купувати і суддів, і суперників (знаменитий договірняк Металіст-Карпати в квітні 2008-го. І не тільки. В ту ж пору ярик купив Мосейчука, який підсудив йому перемогу в матчі з командою Данілова... Було багато інших подібних підкупів та договірняків...).
    Другим порушив домовленості Ахметов: почав МАСОВО створювати фарм-клуби, на додачу до свого ж таки МеталДона. Яким не потрібно заносити бабло: вони й так "на зарплаті"...

    І от тепер оця наволоч щось вякає про стимулювання?
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии