Цитаїшвілі залишив розташування «Динамо» і прибув до Польщі для проходження медогляду

Теми:
Георгій Цитаїшвілі, Динамо, Лех

Півзахисник київськогоДинамо » Георгій Цитаїшвілі вчора залишив розташування свого клубу на зборі в Швейцарії, інформує ряд польських джерел.

Георгій Цитаїшвілі. Фото: footboom.com

При цьому журналіст Томаш Володарчик повідомив, що 21-річний футболіст уже прибув у Польщу, і сьогодні пройде тут медичний огляд.

Джерело при цьому не озвучує прив'язку подій до будь-якого клубу, але раніше повідомлялося, що Цитаїшвілі близький до переходу на правах оренди в «Лех» з Познані на один сезон.

Нагадаємо, минулий сезон динамівець розпочав в оренді в одеському «Чорноморці» (15 матчів, 1 гол), а з початку війни Цитаїшвілі орендувала до кінця сезону польська «Вісла» - в 1-му складі 1-й м'яч. передачі.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 472

0 комментариев
Кращий коментар
  • Ярослав(YARY) - Эксперт
    30.06.2022 11:54
    Есть вопросы к переходу украинских игроков в зарубежные клубы!
    Не кокретно к Цитаишвили, (у него есть грузинский паспорт), а в целом, правильно ли, что украинские игроки покидают украинские команды во время войны?
    Я понимаю, что клубам нужно продавать и зарабатывать! Но юридически выезд за границу разрешён только в составе УКРАИНСКИХ КЛУБОВ и СБОРНЫХ... Вот здесь у меня вопрос, в котором я "заблудился". Знаю что недавно теннисистов не пустили на какой-то любительский турнир в Молдову.
    • 2
Коментувати