Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Цитаїшвілі залишив розташування «Динамо» і прибув до Польщі для проходження медогляду

2022-06-30 09:21 Півзахисник київськогоДинамо » Георгій Цитаїшвілі вчора залишив розташування свого клубу на зборі в Швейцарії, інформує ряд ... Цитаїшвілі залишив розташування «Динамо» і прибув до Польщі для проходження медогляду

Півзахисник київськогоДинамо » Георгій Цитаїшвілі вчора залишив розташування свого клубу на зборі в Швейцарії, інформує ряд польських джерел.

Георгій Цитаїшвілі. Фото: footboom.com

При цьому журналіст Томаш Володарчик повідомив, що 21-річний футболіст уже прибув у Польщу, і сьогодні пройде тут медичний огляд.

Джерело при цьому не озвучує прив'язку подій до будь-якого клубу, але раніше повідомлялося, що Цитаїшвілі близький до переходу на правах оренди в «Лех» з Познані на один сезон.

Нагадаємо, минулий сезон динамівець розпочав в оренді в одеському «Чорноморці» (15 матчів, 1 гол), а з початку війни Цитаїшвілі орендувала до кінця сезону польська «Вісла» - в 1-му складі 1-й м'яч. передачі.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
30.06.2022 11:54
Есть вопросы к переходу украинских игроков в зарубежные клубы! Не кокретно к Цитаишвили, (у него есть грузинский паспорт), а в целом, правильно ли, что украинские игроки покидают украинские команды во время войны? Я понимаю, что клубам нужно продавать и зарабатывать! Но юридически выезд за границу разрешён только в составе УКРАИНСКИХ КЛУБОВ и СБОРНЫХ... Вот здесь у меня вопрос, в котором я "заблудился". Знаю что недавно теннисистов не пустили на какой-то любительский турнир в Молдову.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Тібо Куртуа: «Великий Лунін» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть