Дмитро Хомченовський: «З Вернидубом «Кривбас» не ставитиме завдання просто закріпитися в УПЛ»

Теми:
Дмитро Хомченовський, Юрій Вернидуб, Кривбасс, Чемпионат Украины

Тепер уже колишній півзахисник луганськоїЗорі » Дмитро Хомченовський прокоментував свій перехід у криворізький «Кривбас », про якому вчора було оголошено офіційно.

Дмитро Хомченовський

«Саме в „Кривбасі“ я починав свій великий шлях, тому повернення сюди — це особливий для мене момент. Тим більше, знаючи Юрія Вернидуба, не сумніваюся, що перед „Кривбасом“ стоятимуть високі завдання.

Коли з „Кривбасу“ надійшла пропозиція, я не думав ні секунди, одразу відповів згодою. А присутність тут Юрія Миколайовича (Юрій Вернидуб — новий головний тренер „Кривбасу“, — прим.ред.) зіграло велику роль під час переходу. Переговори проходили десь одну хвилину: Юрій Миколайович подзвонив телефоном і відразу все вирішили. Все сталося дуже швидко.

Думаю, мої особисті цілі та цілі клубу збігаються: тільки вперед, вгору до найвищих місць. Впевнений, що з Юрієм Вернідубом команда не ставитиме завдання просто закріпитися в УПЛ.

Вважаю, що чемпіонат України має проходити виключно в Україні, адже ми такі люди, як і всі інші. Хочеться, щоб українці в цей важкий для країни час відволіклися, хоча б трохи»,— наводить слова Хомченовського офіційний сайт «Кривбасу».

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 473

0 комментариев
Кращий коментар
  • Sergio Dan Sof - Опытный писатель
    02.07.2022 19:36
    Кривбас фінішує не нижче 4го місця.
    • 1
Коментувати