Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Дмитро Хомченовський: «З Вернидубом «Кривбас» не ставитиме завдання просто закріпитися в УПЛ»

2022-07-02 19:11 Тепер уже колишній півзахисник луганськоїЗорі » Дмитро Хомченовський прокоментував свій перехід у криворізький «Кривбас », про ... Дмитро Хомченовський: «З Вернидубом «Кривбас» не ставитиме завдання просто закріпитися в УПЛ»

Тепер уже колишній півзахисник луганськоїЗорі » Дмитро Хомченовський прокоментував свій перехід у криворізький «Кривбас », про якому вчора було оголошено офіційно.

Дмитро Хомченовський

«Саме в „Кривбасі“ я починав свій великий шлях, тому повернення сюди — це особливий для мене момент. Тим більше, знаючи Юрія Вернидуба, не сумніваюся, що перед „Кривбасом“ стоятимуть високі завдання.

Коли з „Кривбасу“ надійшла пропозиція, я не думав ні секунди, одразу відповів згодою. А присутність тут Юрія Миколайовича (Юрій Вернидуб — новий головний тренер „Кривбасу“, — прим.ред.) зіграло велику роль під час переходу. Переговори проходили десь одну хвилину: Юрій Миколайович подзвонив телефоном і відразу все вирішили. Все сталося дуже швидко.

Думаю, мої особисті цілі та цілі клубу збігаються: тільки вперед, вгору до найвищих місць. Впевнений, що з Юрієм Вернідубом команда не ставитиме завдання просто закріпитися в УПЛ.

Вважаю, що чемпіонат України має проходити виключно в Україні, адже ми такі люди, як і всі інші. Хочеться, щоб українці в цей важкий для країни час відволіклися, хоча б трохи»,— наводить слова Хомченовського офіційний сайт «Кривбасу».

Кращий коментар

auto-sergiy-didukh
Sergio Dan Sof - Опытный писатель
02.07.2022 19:36
Кривбас фінішує не нижче 4го місця.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Помер Луїс Сезар Менотті 2
Dynamo.kiev.ua
06.05.2024, 17:17
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть