Владислав Ващук: «Ніколи не шкодував про перехід до «Спартака», «Динамо» я був не потрібен»

Теми:
Владислав Ващук, Динамо

Колишній футболіст київського «Динамо» та збірної України Владислав Ващук розповів про свій перехід до «Спартака» після 10 років у «Динамо».

Владислав Ващук (фото: 1927.kiev.ua)

«Динамо» я був не потрібен, мені тільки «Спартак» запропонував перейти до них. Я ніколи не шкодував про це рішення, так мало бути. Це було дуже важко зробити, прийняти, але я розумію, що це вірне рішення на той момент.

Повернення до «Динамо» після «Спартака»? Якщо б я думав про вболівальників «Динамо», то можна було б не переходити. Я хотів грати у футбол. Мені зателефонували від телефону від президента клубу, і я вирішив, що після «Чорноморця» я повертаюся до «Динамо».

Партнери по команді підтримували і на базі, всі були раді, що я прийшов, і головний тренер теж. Без Дем’яненка цього б не було", — сказав Ващук.

Трибуна
Теги:
динамо киев новости, владислав ващук новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

19 комментариев
Кращий коментар
  • Александр Давыдов(Alehandr-Santino) - Наставник
    04.12.2022 14:29
    І знову брехня . Нагадаю до того коли Ващук отримав травму в 2002 році в Донецьку коли цинічно зломали в одному матчі його і Федорова і при цьому Головко тоді був травмовани,й то він був КАПІТАНОМ ДИНАМО. З тої плеяди зоряної Команди 1997-99 років залишився він -Дмитрулін-Белькевич-Хацкевич-Шовковський і травмований Головко. То саме Ващук був капітаном підмінявши Головка. Він був потрбний і на його чекали в Динамо. Бо під Лігу Чемпіонів купили тільки одного захисника Хорвата Горана Сабліча. І ту лігу Чемпіонів 2002-03 років у нас в захисті грали Сабліч і вимушений був грати і Горан Гавранчіч і навіть Тіберіу Гіоане виходив грати центрального захисника в Ньюкаслі. Тому захисників нам такого рівня і досвіду не вистачало. Хай краще Ващук зізнається коли і де він дав згоду на перехід до спартачів. А діло було на весілі Дмитра Парфьонова гравця збірної України і спартачів в Одесі. Тоді приїхали на весілля до південої Пальміри -Романцев і декілька провідних гравців спартачів з Тітовим. Був там запрошений і Ващук. От тоді чи хильнувши трошки чи ні ,але саме там Ващука "завербували"-мов подивись в Київі і без тебе грають Лігу Чемпіонів. Мов Валерія Васильовича Лобановського вже немає, тож давай до нас -і гарантвали йому грати в основі коли він залікує травму. Так і сталось. Але саме ганебне те, що Ващук не просто перейшов до м"ясних ,а то що він цинічно на шару без грошової компенсації туди втік -даремно дістався москалям. Але в 2005 році ради Збірної України яка потребувала з досвідом гравців і мала виступати на Чемпіонаті Світу 2006 року його повернули - завдяки братам Суркісам які незважаючи на його ганебний вчинок простили йому давши можливістьзнову вдягнути футболку Динамо. Але вболівальники його не простили як і юрана свого часу. Але надо визнати при Лобановському Живому він був класним захисником і зробив багато колисті для нашого Динамо. Думмаю як би тоді був живий Лобановський-Ващук не рипнувся . Але як то кажуть друг пізнається в біді. Це клеймо на ньому буде тепер завжди.
    • 10
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі