Валентин Моргун: «Закінчили перший збір на гарній ноті»

Теми:
Валентин Моргун, Динамо, Шкендия, Контрольные матчи
Контрольные матчи Динамо Киев Шкендия Северная Македония 6 февраля 2023 в 16:00 17

Воротар київського «Динамо» Валентин Моргун прокоментував в ефірі динамівського телеканалу перемогу над «Шкендією» (1:0) у контрольному матчі на першому турецькому тренувальному зборі.

Валентин Моргун

— Можна сказати, що ми плідно провели перший збір. Було достатньо матчів, була досить-таки непроста робота, великі навантаження, але хлопці витримали. Хоча було важко, у декого зараз мікроушкодження. Зате закінчили перший збір на гарній ноті.

Після такої роботи потрібний відпочинок?

— Звичайно. Ці 2-3 дні між зборами будуть дуже потрібні, щоб відпочити, перевести дух та налаштуватися на другий збір, який буде для нас не менш важливий

На скільки відсотків готове вже «Динамо»?

— Мені важко сказати. Напевне, це запитання до пана Луческу. Але я вважаю, відсотків на 70 команда готова.

Наскільки важливо було закінчити збір перемогою?

— Як каже сам Луческу, і в принципі всі про це знають, на зборах не так важливий результат. Дивимося на те, як ми фізично готові, та на нашу гру. Ну а перемагаємо — то добре.

Сьогодні у Туреччині сталася жахлива подіяземлетрус…

— Особисто я вночі відчув щось таке… Шум, ліжко ходило вправо-вліво. А коли вже пішли на сніданок, нам сказали, що таке трапилося. Потім дивилися в інтернеті, це жахливо! Я не знаю, що сказати. Не можу уявити, що відчувають ці люди. В Україні люди також зараз дуже сильно страждають. Такий непростий час зараз в усьому світі. Треба триматися.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
шкендия новости, валентин моргун новости, динамо киев новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Підписників: 394

6 комментариев
Кращий коментар
  • Олег Олег - Эксперт
    06.02.2023 20:14
    Ноты не бывают хорошими или плохими. Не то, чтобы они были одинаковыми... Все-таки, они различаются по высоте и продолжительности звучания. Но нота соль ни фига не лучше ноты ре, хотя и ничем не хуже.))) Кстати, не бывает и мажорных или минорных нот (еще один штамп), таковыми могут быть аккорды или тональности.
    • 2
Коментувати