Олег Кузнєцов: «Не впевнений, що «Дніпро-1» у матчах з АЕКом думатиме про реванш...»

Теми:
АЕК Ларнака, Днепр-1, Лига конференций

Колишній захисник київського «Динамо» Олег Кузнєцов розповів, чого він чекає від протистояння "Дніпра-1" із кіпрським АЕКом у 1/16 фіналу Ліги конференцій.

Олег Кузнєцов

«Головне, що „Дніпро-1" зберіг скелет команди, а збори - це фактично рутинна і необхідна робота. До того ж, я би не особливо звертав увагу на результати спарингів. (Пеглоу, Хайнер, Матарріта - прим.ред.) - не дуже відомі, тому важко сказати, наскільки вони допоможуть „Дніпру-1” у матчах з АЕКом.

Думаю, що у дніпрян все йде за планом. Там є кваліфікований тренерський штаб, який знає, як розподілити навантаження. Зараз у розкладі - матчі Ліги конференцій, в  яких потрібно виступити успішно. Я впевнений, що „Дніпро-1” не може нехтувати чемпіонатом України – з лютого по травень дистанція коротка, тому сил вистачить.

Що стосується матчів з АЕКом, то не впевнений, що дніпряни в першу чергу думатимуть про реванш за поразку від цього клубу в кваліфікації Ліги Європи. Слід вирішувати завдання виходу в наступний етап турніру. Нинішній „Дніпро-1” - це сильніша команда, ніж та, яка була восени. Але кіпрський АЕК - рівний суперник, який узимку теж намагався посилити склад.

Прогноз на перший матч? Ризикну поставити на гостьову перемогу „Дніпра-1" - 2:1», - сказав Кузнєцов.

FootBoom
Теги:
аек ларнака новости, днепр-1 новости

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 473

1 комментарий
Коментувати