Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Кузнєцов: «Не впевнений, що «Дніпро-1» у матчах з АЕКом думатиме про реванш...»

2023-02-14 09:19 Колишній захисник київського «Динамо» Олег Кузнєцов розповів, чого він чекає від протистояння "Дніпра-1" із кіпрським АЕКом ... Олег Кузнєцов: «Не впевнений, що «Дніпро-1» у матчах з АЕКом думатиме про реванш...»

Колишній захисник київського «Динамо» Олег Кузнєцов розповів, чого він чекає від протистояння "Дніпра-1" із кіпрським АЕКом у 1/16 фіналу Ліги конференцій.

Олег Кузнєцов

«Головне, що „Дніпро-1" зберіг скелет команди, а збори - це фактично рутинна і необхідна робота. До того ж, я би не особливо звертав увагу на результати спарингів. (Пеглоу, Хайнер, Матарріта - прим.ред.) - не дуже відомі, тому важко сказати, наскільки вони допоможуть „Дніпру-1” у матчах з АЕКом.

Думаю, що у дніпрян все йде за планом. Там є кваліфікований тренерський штаб, який знає, як розподілити навантаження. Зараз у розкладі - матчі Ліги конференцій, в  яких потрібно виступити успішно. Я впевнений, що „Дніпро-1” не може нехтувати чемпіонатом України – з лютого по травень дистанція коротка, тому сил вистачить.

Що стосується матчів з АЕКом, то не впевнений, що дніпряни в першу чергу думатимуть про реванш за поразку від цього клубу в кваліфікації Ліги Європи. Слід вирішувати завдання виходу в наступний етап турніру. Нинішній „Дніпро-1” - це сильніша команда, ніж та, яка була восени. Але кіпрський АЕК - рівний суперник, який узимку теж намагався посилити склад.

Прогноз на перший матч? Ризикну поставити на гостьову перемогу „Дніпра-1" - 2:1», - сказав Кузнєцов.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть