Йожеф Сабо: «Мудрика купили тільки через його божевільну швидкість. Але необхідної для АПЛ техніки у нього немає»

Теми:
Чемпионат Англии, Челси, Михайло Мудрік

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про перспективи в АПЛ українського півзахисника лондонського «Челсі» Михайла Мудрика.

Йожеф Сабо

— Мудрика купили тільки через його божевільну швидкість. Будемо сподіватися, що він заграє. Але в Англії інший футбол, там йому просто не дають прийняти м’яч, а якщо він прийняв, то двоє гравців одразу страхують і не дають простору. І все — Мудрика немає!

Із «Брайтоном» він уперше відіграв повний матч, віддав результативну передачу, але здебільшого він нічого не показує. Я сподіваюся, що він притреться до АПЛ, зрозуміє, як треба грати, рухатися, відкриватися і поводитися на полі.

Варто визнати, що у Мудрика немає індивідуальних якостей, як у флангових півзахисників того ж «Манчестер Сіті». Вони відразу отримують м’яч і йдуть в обведення, за рахунок своєї техніки. У Мудрика немає такої техніки і йому не дають простору, тому в нього нічого не виходить у «Челсі», — сказав Сабо.

Fanday.net
Теги:
челси новости, михаил мудрик новости

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 473

12 комментариев
Кращий коментар
  • Юрий Украинец(Boligolov) - Наставник
    20.04.2023 15:59
    Мудрик играл в ЧУ, где большинство игроков не обладают высокой техникой. Поэтому у нас он был на высоком уровне за счет низкого уровня игры у соперников, а в Англии все соперники играют на высоком уровне и поэтому у Мудрика не будет шансов если он не будет работать над повышением технического уровня.
    • 5
Коментувати