Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Йожеф Сабо: «Мудрика купили тільки через його божевільну швидкість. Але необхідної для АПЛ техніки у нього немає»

2023-04-20 13:10 Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про перспективи в ... Йожеф Сабо: «Мудрика купили тільки через його божевільну швидкість. Але необхідної для АПЛ техніки у нього немає»

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про перспективи в АПЛ українського півзахисника лондонського «Челсі» Михайла Мудрика.

Йожеф Сабо

— Мудрика купили тільки через його божевільну швидкість. Будемо сподіватися, що він заграє. Але в Англії інший футбол, там йому просто не дають прийняти м’яч, а якщо він прийняв, то двоє гравців одразу страхують і не дають простору. І все — Мудрика немає!

Із «Брайтоном» він уперше відіграв повний матч, віддав результативну передачу, але здебільшого він нічого не показує. Я сподіваюся, що він притреться до АПЛ, зрозуміє, як треба грати, рухатися, відкриватися і поводитися на полі.

Варто визнати, що у Мудрика немає індивідуальних якостей, як у флангових півзахисників того ж «Манчестер Сіті». Вони відразу отримують м’яч і йдуть в обведення, за рахунок своєї техніки. У Мудрика немає такої техніки і йому не дають простору, тому в нього нічого не виходить у «Челсі», — сказав Сабо.

Кращий коментар

Boligolov
Юрий Украинец - Наставник
20.04.2023 15:59
Мудрик играл в ЧУ, где большинство игроков не обладают высокой техникой. Поэтому у нас он был на высоком уровне за счет низкого уровня игры у соперников, а в Англии все соперники играют на высоком уровне и поэтому у Мудрика не будет шансов если он не будет работать над повышением технического уровня.

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть