Мудрик відсидів у запасі черговий матч «Челсі»

Теми:
Михайло Мудрік, Челси, Ноттингем Форест, Чемпионат Англии
Чемпионат Англии Челси Лондон Ноттингем Форест Англия 13 мая 2023 в 17:00

Український півзахисник Михайло Мудрик, який у минуле зимове трансферне вікно перейшов із донецького «Шахтаря» в лондонський «Челсі», як і раніше, не може завоювати міцне місце у складі свого нового клубу.

Михайло Мудрик

Учора Мудрик потрапив у заявку «Челсі» на матч 36-го туру чемпіонату Англії з «Ноттінгем Форест» (2:2), проте залишився в запасі. Не знайшлося Мудрику місця і серед футболістів лондонської команди, які в цій зустрічі виходили на заміну.

Додамо, що Мудрик після переходу в «Челсі» взяв участь у 15-ти матчах цієї команди (7 потраплянь до стартового складу, 8 виходів на заміну), а з результативних дій у його активі дві гольові передачі.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
ноттингем форест новости, челси новости, михаил мудрик новости

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 473

4 комментария
Кращий коментар
  • MyDoom .(MyDoom) - Наставник
    14.05.2023 12:57
    Так він лише в середині сезону перейшов, ще й і з УПЛ, треба бути дурнем, щоб зараз від нього очікувати якоїсь неймовірної гри. Он вони купували найдорожчого воротаря світу Арісабалагу, який теж довго на банці сидів, ще й фігню якусь творив, а зараз вже основний воротар. Тому і від Мудрика слід очікувати чогось як мінімум в наступному сезоні, не зважаючи на суму, яку було за нього заплачено.
    • 4
Коментувати