Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мудрик відсидів у запасі черговий матч «Челсі»

2023-05-14 08:40 Український півзахисник Михайло Мудрик, який у минуле зимове трансферне вікно перейшов із донецького «Шахтаря» в лондонський ... Мудрик відсидів у запасі черговий матч «Челсі»

Український півзахисник Михайло Мудрик, який у минуле зимове трансферне вікно перейшов із донецького «Шахтаря» в лондонський «Челсі», як і раніше, не може завоювати міцне місце у складі свого нового клубу.

Михайло Мудрик

Учора Мудрик потрапив у заявку «Челсі» на матч 36-го туру чемпіонату Англії з «Ноттінгем Форест» (2:2), проте залишився в запасі. Не знайшлося Мудрику місця і серед футболістів лондонської команди, які в цій зустрічі виходили на заміну.

Додамо, що Мудрик після переходу в «Челсі» взяв участь у 15-ти матчах цієї команди (7 потраплянь до стартового складу, 8 виходів на заміну), а з результативних дій у його активі дві гольові передачі.

Кращий коментар

MyDoom
MyDoom . - Наставник
14.05.2023 12:57
Так він лише в середині сезону перейшов, ще й і з УПЛ, треба бути дурнем, щоб зараз від нього очікувати якоїсь неймовірної гри. Он вони купували найдорожчого воротаря світу Арісабалагу, який теж довго на банці сидів, ще й фігню якусь творив, а зараз вже основний воротар. Тому і від Мудрика слід очікувати чогось як мінімум в наступному сезоні, не зважаючи на суму, яку було за нього заплачено.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Динамо» Київ — 97 років! 5
Dynamo.kiev.ua
13.05.2024, 10:02
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть