Офіційно. Руслан Ротань отримав дискваліфікацію від КДК

Теми:
Чемпионат Украины, Александрия, Руслан Ротань

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив на своєму засіданні низку рішень. Зокрема, наставник «Олександрії» Руслан Ротань дізнався про дискваліфікацію.

Руслан Ротань
  • за нецензурні висловлювання головного тренера ФК «Олександрія» Руслана Ротаня на адресу представника СК «Дніпро-1» (Дніпро) під час матчу 1-го туру чемпіонату УПЛ СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія», який відбувся 11 травня, відсторонив Руслана Ротаня від участі у змаганнях на три матчі  (два з яких — умовно), а також зобов’язав ФК «Олександрія» сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 20 000 грн;
  • за нецензурні висловлювання адміністратора СК «Дніпро-1» (Дніпро) Вадима Комардіна на адресу головного тренера ФК «Олександрія» під час матчу 1-го туру чемпіонату УПЛ СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія», який відбувся 11 травня, відсторонив Вадима Комардіна від участі у змаганнях на три матчі (два з яких — умовно), а також зобов’язав СК «Дніпро-1» (Дніпро) сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 20 000 грн;
  • за неналежну поведінку футболіста СК «Дніпро-1» (Дніпро) Мартінса Пеглоу Жоау Габріеля під час матчу 1-го туру чемпіонату УПЛ СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія», який відбувся 11 травня, відсторонив Мартінса Пеглоу Жоау Габріеля від участі у змаганнях на чотири матчі (один з яких — умовно).
Офіційний сайт УАФ
Теги:
александрия новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Підписників: 394

6 комментариев
Кращий коментар
  • Микола Денисюк(Praktik) - Наставник
    20.05.2023 00:03
    Цікаві в КДК рішення. За матюки між тренерами під час гри, а також не спортивну поведінку Пеглоу дискваліфікація на три матчі і 20 тис. штрафу кожному. А Ванат за висловлювання своєї думки після гри в інтерв'ю про суддю жінку також три матчі дисквап. і 100 тис штрафу! Це що таке?
    • 5
Коментувати