Сергей Палкин: «Через додаток №7 до регламенту ФІФА «Шахтар» безкоштовно залишили майже 15 футболістів»

Теми:
Шахтер, Чемпионат Украины

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував ситуацію з переходом гравців до інших команд згідно додатку №7 до регламенту ФІФА.

Сергій Палкін. Фото: shakhtar.com

«Хочу наголосити на несправедливому та дискредитаційному рішенні ФІФА запровадити додаток №7 до регламенту, що дозволило гравцям розривати контракти через війну. Зважаючи на цю статтю, команду безкоштовно залишили майже 15 футболістів, клуб утратив інвестиції та зазнав великих збитків. Нам довелося будувати команду наново...», — сказав Палкін в коментарі офіційному сайту «Шахтаря».

Теги:
шахтер новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

13 комментариев
Кращий коментар
  • Денис -(dltoster) - Наставник
    11.10.2023 15:09
    Та ну він правий. Пораздавали би їх в аренду чи розторгли контракта самі, ніхто їх лишатися в Україні не змушував би. А якщо міг би - то саме проти цього й видавали би додатки, а не беззаперечне одностороннє розторгнення контрактів. Це мабуть так було: якщо футболістові подобається його багаторічний контракт з гарною зарплатнею, яку він ніде не отримає, бо кіт без мішка, він його не рве, як Сідклей, приміром, а якщо футболіст вважає себе ліквідним на ринку трансферному, то просто рве і підписується за бонус як вільний. Все проти клуба, який ще й платив гроші і за футболіства, і йому з агентами. Це хоча б треба було дати можливість клубам рвати також контракти з тими, кто не хоче в Україні грати через війну. Дуелун, Соль.
    • 6
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі