Олександр Алієв відповів на критику за отримання УБД

Теми:
Олександр Алієв, Динамо, Чемпионат Украины

Колишній півзахисник київського «Динамо» Олександр Алієв, який зараз служить у ЗСУ, відповів на критику після отримання ним посвідчення учасника бойових дій.

Олександр Алієв. Фото: А. Єрофєєва

«Усім привіт. Хочу сказати такі слова п*******м. Ось саме п*******м. Я виставив у себе в сторіз і в стрічці, так, потім я видалив. Я прочитав коментарі. Пишуть: „За що там йому дали? За що, як?“ Я там написав: „Перші місяці війни просто так не пройшли“. І мені дуже приємно, що мене сьогодні нагородили.

Але хочу сказати вам, г*ндончики: коли почалася повномасштабна війна — щось ви були на дорогах і почали з********я. Хто на Захід Україну, хто в Європу. Ну а я залишився тут, тому що я українець, і тут в Україні я став Алієвим. І завдяки київському „Динамо“ я почав захищати нашу країну. А ви зараз почали кукурікати. П******ы, сосите х**», — сказав Алієв у відео, опублікованому на своїй сторінці в мережі Instagram.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

40 комментариев
Кращий коментар
  • Oleksandr Ivashov(touri7t) - Старожил
    14.12.2023 14:52
    А, що тут знати? Він був у Києві і захищав наше місто від орків і не важливо стріляв він, убивав орка/диверсанта, брав в полон і т.д., тут важливо інше, класифікується це як бойові дії або ні і що в цьому поганого для людини, якщо він реально зробив то, що міг! Адже він не професійний військовий, а бувший спортсмен, футболіст і чим може і як може допомагає нам у нашій скорішій перемозі над рашистами! І до речі, це дуже важливо, лише одиниці залишилися в місті, коли по всьому місту були їжаки, блок пости, танки і т. д., людина могла б виїхати спокійно куди зручно, але він залишився і захистив. Я не розумію людей, які його можуть в цьому дорікати. І тільки орк може поставити мінус цьому посилу і мені по суті похєр, це моя думка про людину, яка була руським, послав нахєр свого батю орка і зайняв бік адекватності!
    • 7
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі