Джерело: «Динамо» готується до продажу трьох лідерів наступного року

Теми:
Георгій Бущан, Микола Шапаренко, Володимир Бражко, Динамо, Чемпионат Украины

«Динамо» готується до відходу кількох футболістів до закордонних клубів. Висока ймовірність того, що це станеться влітку наступного року.

Фото: fcdynamo.com

Український клуб хоче заробити великі гроші на своїх вихованцях, повідомляє портал «Новини.LIVE» з посиланням на журналіста Ігоря Циганика.

Майже виключено варіант, згідно з яким, «Динамо» зможе продати когось зі своїх футболістів під час зимового трансферного вікна-2024. Проте вже влітку, після Євро-2024, ситуація може різко змінитися.

За останні кілька років закордонні клуби цікавилися кількома футболістами столичного клубу. Цей інтерес зберігається досі. Головними активами «біло-синіх» на трансферному ринку залишаються голкіпер Георгій Бущан, півзахисник Володимир Бражко, а також Микола Шапаренко, який нещодавно зазнав тяжкої травми.

За кожного з цих гравців «Динамо» може заробити понад два мільйони євро. Важливо, щоб гравці не потрапляли до лазарету до кінця сезону, успішно виступили у другому колі української Прем’єр-ліги, а також потрапили до заявки збірної України на Євро-2024, якщо підопічні Сергія Реброва потраплять на континентальну першість.

Всі три гравці продовжать кар’єру тільки в зарубіжних клубах, про продаж в українські команди не йдеться.

Теги:
динамо киев новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

35 комментариев
Кращий коментар
  • sedoj седой(sedoj) - Эксперт
    23.12.2023 20:31
    В новости утверждается, что 2 млн за каждого из трёх футболистов - это большие деньги для ДК. Собственно, поэтому я и вставил свои пять копеек. Дожились... И если это действительно так, то да, за 2 млн могут и французы купить, и нидерландцы, и португальцы, и шотландцы, и бельгийцы, и австрийцы, и турки, и даже наши соседи из Польши, Венгрии, или Румынии. Есть ещё и Израиль, но какое это имеет отношение к Англии, Испании, Италии или Германии?
    • 6
Ще коментарі
Коментувати Ще коментарі