Пол Мерсон: «Зінченко — моє головне занепокоєння, коли я думаю про нинішній «Арсенал». Він — проблема цієї команди»

Теми:
Олександр Зінченко, Арсенал, Чемпионат Англии

Екс-футболіст лондонського «Арсеналу» Пол Мерсон, даючи оцінку перспективам своєї колишньої команди в нинішньому сезоні, розкритикував її лівого захисника українця Олександра Зінченка.

Пол Мерсон

— «Арсенал» тепер інша команда. Вона багато чому навчилася в минулому сезоні, і багато в чому за рахунок потенціалу Деклана Райса вийшла на новий рівень.

Я думаю, «Арсенал» продовжить прогресувати. І він здатний стати чемпіоном Англії в цьому сезоні. Але проблема цієї команди — її лівий захисник, Олександр Зінченко. У матчі проти «Ліверпуля» (1:1) він продемонстрував відверто погану гру в обороні.

Зінченко — моє головне занепокоєння, коли я розмірковую про нинішній «Арсенал». Думаю, він підходить тільки для матчів проти команд, які грають виключно від оборони, і в яких «Арсенал» домінує. Але для команд-лідерів Зінченко не годиться.

Попереду на «Арсенал» чекають матчі з «Вест Гемом», «Фулгемом», «Кристал Пелас» і «Ноттінгем Форест». У цих іграх треба брати максимум очок. Якщо команда цього не зробить, то, значить, вона не має права вигравати Прем’єр-лігу, — сказав Мерсон в ефірі Sky Sports.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 473

9 комментариев
Кращий коментар
  • Николай - Опытный писатель
    27.12.2023 19:03
    Нічого, що Олександр Зінченко потрапив до числа десяти найкращих лівофлангових захисників світу 2023-го року (https://dynamo.kiev.ua/uk/news/538787-zinchenko-u-top-10-naikrashchykh-livoflanhovykh-zakhysnykiv-svitu-2023-ho-roku.) за версією Міжнародного центру спортивних досліджень (CIES) 27-річний футболіст у цьому рейтингу опинився на 8-му місці.
    А нещодавно Мохамед Салах встановив рекорд результативних дій клубу на «Енфілді» та досягнув десятки найкращих бомбардирів АПЛ.
    Якась цілеспрямована інформаційна атака на Зінченка, на збіг зовсім не схоже, ось лишень на нашому сайті заголовки з останніх у часі публікацій: «Зінченко — не дуже хороший захисник. Це одна з причин, через ...", Гері Невілл: «Зінченко — тягар для «Арсеналу» (ВІДЕО) ", «Зінченко зіграв жахливо»: вболівальники «Арсенала ..., Колишній півзахисник збірної Англії: «Зінченко може коштувати ...", «Зінченко просто показав шлях Салаху»: в Англії розібрали гру ..., і оця публікація.
    • 1
Коментувати