Григорій Суркіс: «Ця безальтернативність супроводжує Шевченка протягом усієї його кар’єри»

Теми:
Андрій Шевченко, Динамо, Сборная Украины

Почесний член УЄФА, колишній віцепрезидент УЄФА Григорій Суркіс прокоментував призначення Андрія Шевченка президентом УАФ.

Григорій Суркіс

«Ловлю себе на думці, що ця безальтернативність супроводжує Андрія протягом усієї його кар’єри. Вона відбивалася в перемогах „Динамо“ і збірної України, гучних успіхах, у „Золотому м’ячі“, який він присвятив пам’яті Валерія Лобановського. Це те, що характеризує його найкраще. Черговий виклик Андрія — не тільки нова перспектива для вітчизняного футболу, а й українське майбутнє в міжнародних організаціях», — сказав Суркіс.

Трибуна

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

12 комментариев
Кращий коментар
  • dodo dodo(dodo) - Наставник
    25.01.2024 16:11
    "Черговий виклик Андрія — не тільки нова перспектива для вітчизняного футболу, а й українське майбутнє в міжнародних організаціях», — сказав Суркіс.
    ---
    З ціією тезою важко погодитись. Що стосується "міжнародних організацій", - то не все так однозначно. Безумовно: його авторитет певним чином впливатиме на формування відносин з міжнародними організаціями. Але що ФІФА, що УЕФА наскрізь корумповані структури. Для того щоб мати сталу перспективу у відносинах з ними потрібно прийняти гру за їхними правилами. Впевнений, що Чиферін не дуже радіє (точніше сказати: дуже шкодує) від того, що Шевченко замінив златожильного Павелка.
    Як те воно буде: перредбачити важко - побачимо.
    • 4
Коментувати