Журналіст: «Я б залюбки запитав Реброва, що за моторошну самодіяльність влаштували Мудрик та Судаков»

Теми:
Михайло Мудрик, Георгій Судаков, Сергій Ребров, Сборная Украины, Евро-2024

Журналіст Михайло Співаковський розповів про відсутність дисципліни на полі у збірної України в матчі, який став ключовим для вильоту з Євро-2024.

Сергей Ребров. Фото: Getty Images

«Я б залюбки запитав Реброва, що за моторошну самодіяльність влаштували Мудрик та Судаков у лівому напівфланзі. Це ж не матч „Шахтаря“ в Кубку України проти „Вікторії“, це фінал Євро! Чому неодноразово Мудрик опиняється в зоні лівого опорника?

Чому Судакова так тягне в ширину на лівому фланзі, в зону Мудрика, чиєю головною властивістю є отримати м’яч в ізоляції на фланзі й розтрощити суперника на просторі. Нащо Судаков тягне до нього додаткових футболістів, ще й змінюючись позиціями? Дитині зрозуміло, що такому гравцю як Мудрик, потрібно постійно створювати ізоляції. Та просто 10 разів киньте йому м’яч, щоб він сім разів обіграв, п’ять разів подав і ми б отримали два-три гольові моменти.

Але нічого такого не було. Я б дуже щиро хотів дізнатися у Сергія Станіславовича, яким чином наші „золоті хлопчики“ весь перший тайм проти румунів лабали фігню?», — сказав Співаковський в етері програми «ТаТоТаке».

Український футбол
Теги:
георгий судаков новости, сергей ребров новости, михаил мудрик новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

27 комментариев
Кращий коментар
  • Сергій К(Booh) - Наставник
    07.07.2024 15:45
    У мене взагалі склалося враження що Судаков був недоторканий на цьому турнірі. Думаю усім було очевидно, що він "не тягне", але він все одно раз по раз опинявся в складі. Виходить що завданням №1 для збірної була допомога в продажу цього гравця, а вихід з групи то вже вторинне... Не маю жодної інформації з яких джерел фінансуються видатки збірної, але чомусь в голові народжуються різні "теорії змови", на кшталт того що одне з таких джерел могло поставити умову: "Судаков має грати" і у тренерського штабу не було опції сказати "ніт".
    • 10
Коментувати