Андрій Шевченко: «Ми часто чули, що «спорт поза політикою», але не в цьому випадку!»

Теми:
Андрій Шевченко

Президент УАФ Андрій Шевченко відзначив важливість участі українських спортсменів в Олімпіаді-2024.

Андрій Шевченко. Фото: reuters.com

«На кожного українського олімпійця вплинула війна. Тому кожна медаль має ще більшу цінність! Наші спортсмени — бійці! Спортивні перемоги для нашої країни, для наших солдат!

Олімпіада —гарний майданчик для України розповісти про себе світу: хто ми є, що з нами відбувається. Ми часто чули, що „спорт поза політикою“, але не в цьому випадку! Президент Зеленський дуже любить спорт. Він стежить за подіями на Олімпіаді. Впродовж Євро він спілкувався з командою. Він прекрасно розуміє важливість спорту в житті країни.

Розвивати футбол під час час війни — великий челендж для мене. Ми зібрали команду. І зараз включились в роботу. Моя задача зробити все, щоб ми не втратили молодих талантів, які розʼїхались по всьому світу. Щоб вони виступали за збірну України. Всередині країни я налаштований зробити сильну структуру, яка буде розвивати футбол», — цитує Шевченка телеграм-канал «Бомбардир».

Dynamo.kiev.ua
Теги:
андрей шевченко новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Підписників: 162

5 комментариев
Кращий коментар
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    11.08.2024 15:00
    Справді, спорт не може бути поза політикою, якщо агресор знищує цивільну інфраструктуру, в т.ч. спортивну. Якщо агресор насильно окупує не лише території жертви своєї агресії, а й спортивні змагання...

    Тоді чому потомствений риг Бубка бере участь і сам особисто нагороджує касапку, яка виправдовувала агресію Х**ла і брала участь в "змаганнях" в окупованому Криму, фотографувалася на фоні касапської мапи з анексованими територями України?
    https://x.com/heraskevych/status/1821996695271399579?t=YtQ9slgnu97aJNsEg9V7WA&s=35

    Андрію Миколайовичу, от за це ви маєте згадувати передовсім! І за негатив також, на конкретних прикладах маєте волати на колаборантів!
    • 4
Коментувати